2020. március 2., hétfő

Kendall Ryan: Szerelem első érintésre


"Az őrületbe kerget ez a szőke tyúk. Már a bejáratnál lekoptattam volna, ha nem lennének óriási műmellei, amelyekkel még szeretnék később eljátszadozni."

*

Pace Drake imádja a szexet. Tudja, hol és hogyan szerezze meg, mit kell mondania, mit kell tennie, és nem kér bocsánatot, ha kielégíti a vágyait.
De amikor megismerkedik Kylie Sloannal, egy szingli anyukával, a lány teljesen elbűvöli, és hirtelen kételkedni kezd addigi módszereiben. Végül is nincs semmi izgalom, semmi titokzatosság abban, ha az ember megkefél egy nőt egy éjszakai klub vécéjében. Kylie bölcsessége és céltudatossága mellett üresnek és sekélyesnek tűnnek a részegen felszedett, egyéjszakás kalandok. Kylie éppen az ellentéte azoknak a kétségbeesett, tapadós nőknek, akikhez hozzászokott. Ez a lány nem akarja, hogy gondoskodjanak róla, és nincs is erre szüksége, ami csak még inkább arra sarkallja Pace-t, hogy pontosan ezt tegye.
Kylie nem bízik a férfiakban. Az utolsó, akivel dolga volt, lefektette, és magára hagyta egy kisbabával. Most csak a kisfiára jut ideje, még ha jobban hiányzik is neki a szex és az intimitás, mint akár magának is bevallaná. Valószínűleg a lehető legrosszabb ötlet kitárni a szívét a nála fiatalabb, hírhedt nőcsábász előtt. De Pace be akarja bizonyítani neki, hogy vannak még a világon megbízható férfiak, és olyan édesen viselkedik a kisfiával, hogy Kylie szeretne esélyt adni neki… De Pace vajon valóban lezárta múltjának könnyelmű fejezetét?
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.

Annyira vártam már Pace történetét, imádom a srácot. Végig ő volt a kedvencem és Colton és Sophie története alatt csak remélni tudtam, hogy megkapja ő is a saját love storyját. Pace és Kyle története már a Szeress és akarj alatt elkezdődik. Maga a kötet nem egy vaskos szerzemény, s ehhez mérten pár óra alatt ki lehet olvasni. Tökéletes kikapcsolódást nyújthat munka után.

A cselekmény gyors lefolyású, érzelmekben gazdag, tele van kételyekkel, vívódással. Makacs, de ugyanakkor érzéki és buja. Hasonlóan az előző részekhez itt is gyorsan történik minden, már a legelején belecsöppenünk a közepébe és ahogy belevágunk, nincs megállás. Az oldalak olvastatják magukat, csak úgy pörögnek az események. Hol kacérkodó, s hol bizonytalan a kötet. Van, hogy reményt nyújt, de el is veszi azt elég hamar. A Szerelem első érintésre maga a kételyek és meglepetések könyve. Izgalmas, szexi és valahol el is képzelhető, hogy akár meg is történhet a való életben. A két főszereplő Kyle és Pace. Mindketten Coltonhoz hűek, míg az előbbi a munkatársa, addig az utóbbi az öccse. Kyle egy magabiztos, tudatos, egyedülálló anya szerepében tetszeleg, míg Pace a gazdag, bárkit megkapok playboy szerepében. Kétségkívül érdekes párosítás, tele lehetőségekkel és akadályokkal. Leginkább azt élveztem olvasás alatt, hogy kihívás elé állított, nem adta olyan könnyen a boldogságot, a karakterek mellett az olvasóknak is meg kell küzdeniük a boldog befejezésért. Maga a cselekmény egyszerű, nincsenek benne jelentősebb csavarok, kiszámítható. Mégis megfog és a végéig nem ereszt. Pace karakterén keresztül valós jellemfejlődést figyelhetünk meg, a macsó playboy átvedlik egy gondoskodó, törődő férfivá, akinek célkitűzése, hogy megszerezze az áhított nőt. 

Ezzel szemben Kyle kinyílik és elfogadja a helyzetét és azt, hogy kicsoda is ő, hogy milyen utat tett meg idáig és, hogy milyen erős. Mert igen az, felnevelni egy gyereket egyedülálló anyaként erősségre és elhivatottságra vall, minden elismerésem az övé. Emellett a kötet megmutatja azt is, hogy mindenki számára van remény. 

Ha meg akarunk változni, ha van kiért megváltozni, akkor minden lehetséges, csak akaraterő és kitűzött cél kell hozzá, vagy egy arra érdemes személy. Reményt ad arra, hogy kellő motivációval és elhivatottsággal minden elérhető csak akarni és tenni kell érte. És igenis változhat meg egy ember, nem vagyunk skatulyába zárva, hogy ne tudjunk kitörni belőle és aztán ne tudjunk felállni és küzdeni tovább. 

Mindezek mellett romantikával és vágyakkal is fűtött a regény, vannak vad és gyengédebb szexuális töltetű részek is, amik csak megkoronázzák a cselekményt. A Szerelem első érintésre reményt ad, megmutatja hogy a változás útjában nem áll senki más csak mi magunk, s ha már elég erősek vagyunk hozzá bármikor megváltozhatunk és lehetünk jobban és többek annál, mint amit kinéznek belőlünk. Élvezetes eszközökkel és megnyerő jelenetekkel vezet végig az írónő a cselekményen, problémákat és meglepetéseket szórva el az úton. A testiség mellett kellő figyelmet szentel az érzelmeknek és a kialakult helyzetnek, s azt a legjobb tudása szerint oldja meg. Persze néhány rész erejéig Sophiék is visszatérnek, s a magot is elveti Collins számára. Ezáltal valamilyen szinten folytatás, de önállóan is simán lehet olvasni. Akik szeretik a gyors lefolyású, rövidebb köteteket, azoknak nagyon tudom ajánlani. S ha komolyabb témák felé szeretnének evezni, mint a gyereknevelés és ennek a nehézségei, azok is meg fogják találni benne a nekik tetsző részeket. Most pedig megyek és megnézem, hogy Collins mit szerencsétlenkedik össze a Szeretni mindenáron alatt.
" - Ne hallgass rá, cukorfalat! Tudok kedves is lenni. De én sem tagadom, hogy a legtöbb lány, akivel eddig dolgom volt, nem volt több... ideiglenes játékszernél."

" - Ideges leszek tőled, Pace. Olyan dolgok iránt ébresztesz vágyat bennem, amelyeket nem kaphatok meg."

" - Nem éreztem helyénvalónak, hogy nálad maradjak, miközben megpróbálom rendbe hozni a dolgokat Elannel. Ráadásul, ha őszinte akarok lenni, nem hiszem, hogy bízhatnék magamban azok után, ami tegnap este történt."

" - Azt hittem, hogy a múltkori éjszaka jelentett valamit - vágok bele. - Mert nekem igen. Tudom, hogy milyen ritkán van részed ilyesmiben, és azt akarom, hogy tudd, számomra sem volt mindennapi élmény. - Nem hordok haza nőket, és főleg nem dugom meg őket óvszer nélkül."Ha te is elolvasnád ide kattintva megrendelhető 15%-os kedvezménnyel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése