2019. szeptember 7., szombat

Princess of the Bookshelf Kingdom unboxing


Sziasztok! Akik követnek Instagramon (https://www.instagram.com/myrelationshipwith/), azok már láthatták hogy hozzám is megérkezett hétfőn Handmade by Julie V. Scott mystery boxa, aminek a témája a címadó Princess of the Bookshelf Kingdom, azaz a kedvenc Disney hercegnőink. Tartozom egy kis storytime-mal is nektek, hiszen, hogy is kerültem kapcsolatba Julie-val merülhet fel bennetek a kérdés. Tavasz környékén volt nála egy rep search, aminek én lettem az egyik szerencsés nyertese. Ha az emlékezetem nem csal április óta boldogítom Julie-t a képeimmel, a hülyeségeimmel, a nyafogásaimmal, amit ő készségesen tűr és szeret. Már egy ideje tervben volt, hogy nemcsak gyertyákat, de kézműves dobozokat is szeretne készíteni, ennek az elgondolásnak az első lépcsőfokát tarthatom én is a kezemben. Fontos, hogy a box összes eleme, kivétel nélkül mind kézzel készült, igazi kézműves termék. Egészen a gyertyáktól kezdve a könyvtokig, amit Julie anyukája varrt. :)

Sokat segédkeztem a doboz létrejöttében, igaz az alapgondolat Julie-é, de mondhatom, hogy onnantól kezdve szinte együtt ötleteltünk, ha kellett inspirációkat dobáltam be a közösbe, fantázianeveket találtam ki vagy éppen elbizonytalanítottam szegény lányt, hogy biztos kell ez az elem a dobozba? Nem volt könnyű menet, de minden egyes percet megért. Amikor videón keresztül látja az ember, hogy mennyire is tetszik a könyvmolyoknak az, amit a dobozban találtak. Felbecsülhetetlen és igen, nem én készítettem egyik elemet sem, de végig ott voltam a folyamat alatt és nincs olyan elem, amit ne láttam volna még a kiküldés előtt. Nagyon jó volt együtt dolgozni ezen a dobozon, remélem még sok ilyen kis projekt lesz, amiben tudok segédkezni az ötleteimmel és a meglátásaimmal, de a szócséplés után lássuk, hogy mik is rejlettek a dobozban. Hogy miket gondolt ki Julie és, hogy azokat hogyan is valósította meg. 

A doboz elemei felsorolás szinten:
- Princess of the Bookshelf Kingdom gyertya
- Stars of the Desert illatviasz
- Candle of the Princess
- Enchanted Dream póló
- Sleeping Elixir könyvtok
- Underwater Princess karkötő
- Princesses' Magical Symbols print by Starlight City
- Believe in Fairytales könyvjelzőcsomag

Mint azt ti is láthatjátok elég sok minden lapult a dobozban, és egy kis kiegészítésképp, mint már említettem minden egyedi, kézzel készült termék. Magát a boxot úgy kell elképzelni, mint egy óriási csomagot, hiszen még én magam sem gondoltam volna, hogy ennyire nagy lesz, pedig de. Nem tudnék kedvenc elemet kiemelni, mert majdnem mindegyik az. Nyilván vannak olyanok, amik közelebb állnak hozzám és olyanok is, amik annyira nem. Az egyik elem, a print nekem túl színes, túl erős. Ez az egyetlen elem, amivel nem vagyok 100%-ban megelégedve. Láttam a skiccet, ami mérföldekkel jobb, mint a végeredmény, és nem is értettem se akkor, se most, hogy abból a skiccből, hogy lett ez a végeredmény. De előnye, hogy majdnem minden fontos hercegnő szimbóluma megtalálható rajta, felismerhető, látszik, hogy kézzel készült, hogy nem egy sablonos, tucat termék vagy egy elhajítható bóvli.

A print után muszáj néhány szót ejtenem /áradoznom/ a könyvjelzőkről is, mert imádom ezeket a szépséges könyvjelzőket, hiszen nemcsak, hogy 8 db lapult a csomagban, de egytől egyig mind varázslatos, baromi kreatív és annyira illik Julie munkájához és személyiségéhez, hogy az eszméletlen. Remélem senki előtt sem titok, hogy nagy Ariel van vagyok, és igen jól látjátok Arieles könyvjelző nem készült, viszont van Pocahontas, Merida, Belle, Hófehérke, Elsa, Tiana, Mulán és Aranyhaj. Ezek közül biztos vagyok benne, hogy mindenki talál kedvére valót. Már maguk a színek és ez az árnyékhatásos elgondolás nyerő volt Julie részéről, hiszen kicsit sejtelmes, de azért mindenki egyből felismerheti, hogy mikről is van szó, hogy kik is vannak a középpontban. Magát az anyagát tekintve egy strapabíró, keményebb lapra lett nyomtatva profi nyomdában. Ez szerintem meg is látszik, s nemcsak a kinézeten, de a tapintásán is. Az összes terméken valamilyen szinten ott szerepel a logó, ami egyáltalán nem zavaró, sőt nagyon jól kiegészíti az összképet. Szerencsére Julie-nak olyan logója van, ami mindenhez passzol. Ami a színvilágot jellemzi, az a kicsit batikolt hatás egy kis adag fehérrel megspékelve, s ez a minta a hátoldalon is folytatódik a logóval egyetembe. Már most tudom, hogy imádni fogom ezeket a szépségeket, már csak azért is, mert tökéletes fotó elemek. És igen ez az egyik kedvenc elemem a sok közül, amiért oda meg vissza vagyok. Bármikor le lehet venni a lábamról csak hozzatok könyvjelzőket, legyen az színes vagy fekete-fehér.

A már említett könyvtok, amiről muszáj volt képet lőnöm. Julie anyukája készítette. Puha, csinos, igazi hercegnős feelinget kölcsönöz neki. Meglepődve tapasztaltam, hogy nemcsak jól néz ki, hanem valóban praktikus és kicsit fáj érte a szívem, mert tuti, hogy használni fogom és talán eddig ez az egyik olyan könyvtokom, aminek a minősége is csúcs szuper, nem egy vastag anyag, de vékonynak sem mondanám. Pont tökéletesen elfér a táskámba és a kis cuki masni azt is lehetővé teszi, hogy valamennyire be is zárjuk a tetejét. És igen itt a hiányolt Arieles termék is, a karkötő, ami igazi ásványból készült, nem egy olyan darab, ami bármikor szembe jöhet veled az utcán. A csuklómra tökéletesen passzol, igaz hogy egy standard méretezésről van szó, mégis tökéletesen áll. Maga a kagyló alakú medál vagy figyegő, kinek hogy tetszik egyből a tengerpartra varázsolt a hullámok közé. Rendesen honvágyat ébresztett bennem, hogy minél előbb menjek el a tengerpartra és élvezzem a jótékony hatását. És nemcsak az érzést sugallja, de valóban vannak jótékony hatásai a kőnek, amit ti is egyből megérezhettek, ha felveszitek és abban jártok-keltek. Már egy nap alatt is képes kifejteni a hatását, megnyugtat, ellazít, oldja a stresszt és nem mellesleg baromi jól is néz ki. Emellett volt még a dobozban egy póló, amit az első képen is láthattok. Az a felirat van rajta, hogy "Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life". És milyen igaza van, emellett pedig 100%-ban pamut anyagból készült, nagyon kellemes érzetet nyújt, ha felveszem. Nem az a nyúlós, tapadós anyagú, hanem a legminőségibb anyagú, amit csak el tudtok képzelni.

Végezetül pedig jöjjön a 2 gyertya és az illatviasz. A névadó Princess of the Bookshelf Kingdom gyertyát már egy ideje lehet kapni Julie-nál, de ebbe a dobozba is bekerült. Nem egy szokványos szójaviasz, azaz 100%-ban természetes anyagból készült gyertyáról van szó. A gyertya belsejében egy medál található lánccal, ami megmutatja, hogy melyik hercegnő illik hozzád a legjobban. Nekem egy béka volt ez alkalommal, ami annyit tesz, hogy a gyertya szerint Tiana illik hozzám a legjobban. Akik ismerik A hercegnő és a béka mesét, azok előtt nem ismeretlen a sztori, akik viszont nem ismerik, azok mindenképp pótolják. Maga a gyertya epres parfüm illatban pompázik. Valami eszméletlenül kellemes. A másik gyertya egy általam választott hercegnő által inspirált csoda. Természetesen Arielt választottam és nagyon meg vagyok elégedve az elkészült termékkel. Tökéletesen passzol a könyvjelzőkhöz. És az illata is mesés, ami a Tündérkeresztanya narancsos csokoládés süteménye fantázianevet kapta. Végül pedig az utolsó eleme a boxnak, az illatviasz. Akik már látták a kis csillagokat, azok biztos észrevették, hogy Aladdin volt a megihlető. A cím is nagyon találó hozzá (lehet, hogy egy kis közöm nekem is volt hozzá, de na akkor is...), és az illata elrepít Jázmin hercegnő és Aladdin földjére és bele magába a mesébe is. A hárs méz, a vanília és a fahéj nászából született meg az illat és tökéletes relaxációt tud nyújtani egy fárasztó nap után.

Ennyi lett volna ez az unboxing bejegyzés. Remélem nektek is tetszett, legalább annyira, mint amennyire én élveztem megírni. A Princess of the Bookshelf Kingdom volt Julie első doboza, de az biztos, hogy nem az utolsó. Ha nem akartok lemaradni az újdonságokról és a hírekről tessék követni őt Instagramon és Facebookon is! Akik kedvet kaptak a doboz rendeléshez, azoknak van egy jó hírem. A The Hunger Games mini mystery boxot már meg is tudjátok rendelni. Én már nagyon várom, hogy kézhez kapjam. Remélem ti is annyira izgatottak vagytok már, mint én. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése