2019. május 5., vasárnap

Borítóleplezés - Emy Dust: Csalfa viszonyok


Sziasztok! Egyik kedvenc magyar írónőm új könyvének borítóját leplezem le, Emy Dust: Csalfa viszonyok regényét. Tartsatok velem. :)


Fülszöveg:
„A szobaajtó alatt kiszűrődő halvány fényből gondoltam, hogy itthon van. Én szerettem volna meglepetést szerezni neki, de helyette ő lepett meg azzal, hogy korábban hazajött. Mosolyogtam. Lassan rátettem a kezemet a kilincsre és kinyitottam az ajtót. Ledermedtem a látványtól, úgy éreztem, kicsúszik a lábam alól a talaj.”

Te mit tennél, ha rajtakapnád a szerelmedet a húgoddal? A legjobb barátnődhöz rohannál és felejtést remélve mindenre igent mondanál?

A felindultság Miamiba viszi Nancyt és Sellyt, ahol a tervezett pihenésből pillanatok alatt egy újabb csalódás lesz, amivel Nancynek meg kell küzdenie. 

 Bár a múlt lezárult, a jövő azonnal megérkezett Ray Hollson személyében. Arrogáns, határozott és rideg, a márkás öltöny azonban valódi érzelmeket is rejthet. 

Váratlan fordulatok, összezavart érzelmek, elvesztett bizalom, amiből Nancynek egyedül kell kijönnie. Vagy mégsem? 

„Kiszámíthatatlan és kalandos. Készülj fel: nem fogod tudni letenni.” ~ JR

Exkluzív részlet:


Levegő után kapva húzódott el és hátradőlt az ágyon. Fölé magasodtam, egyik kezemmel megtámaszkodtam a feje mellett, másikkal végigsimítottam combján, ezzel letudva az előjátékot, majd egyik ujjamat keményen belemélyesztettem forró puncijába. Annyira nedves volt már, hogy mellé toltam még egy ujjamat. Amint megérezte, hangosan felnyögött és fejét hátraszegte. Számba vettem hegyesen álló mellbimbóját és erősen beleharaptam. Megremegett a fájdalomtól, de szinte könyörgött, hogy folytassam. Kis szuka!
− Ray… - felszisszent hangosan.
− Akarod a farkam? - vadul mozgattam benne az ujjamat, csípője hevesen táncolt.
− Kérem a nagyfiút! – széttárta alattam a lábát.
Kihúztam az ujjaimat és beletoltam a szájába. Nevetve fogadta be, majd élvezettel szopta a saját ízét.
− Te milyen mocskos vagy - kuncogott miután kivettem a szájából. Feltérdeltem, csillogó szemekkel húzódott közelebb a kemény farkamhoz.
Felnyögtem attól, ahogy beengedte puha ajkai közé, olyan mélyre, hogy torka csiklandozta a hegyét. Megint vihogott, miután kivette a szájából, lassan körbe nyalta és visszaengedte tövig. Fogtam a tarkóját és rászorítottam. Fulladozva öklendezett, amitől keményedtem a szájában. Kénytelen voltam levegőhöz juttatni, legalább addig életben kellett tartanom, amíg elélvezek. Ez is tetszett neki, mert nevetett a rátörő fulladozás mellett. Kurvára idegesített az állandó vihogása.
− Ezt szereted, nem? - kérdezte lihegve. Arcán nagyobb örömöt láttam a szopás utáni vágytól, mint amennyire én vágytam a kefélésre vele. De hülye lennék, ha kihagynám.
− Azt szeretem, ha tele van a szád – rámarkoltam a hajára és visszatoltam szájába a farkamat. Vadul szopni kezdett, teljesen eltűntem a torkában. Visszafojtottam a levegőt, az összes izmom megfeszült, mintha egy bomba készült volna felrobbanni bennem. Nem akartam a szájába élvezni, és bár nehéz volt megálljt parancsolni, eltoltam magamtól. Megint nevetett miközben hátravetődött az ágyba. Benyúltam a szekrénybe és elővettem egy gumit.
− Felesleges – húzta el a száját. Nem vettem figyelembe, annyira barom nem vagyok. Nem ő lesz a gyerekem anyja az biztos. Ne is álmodjon róla, hogy óvszer nélkül fogom megdugni. Laza mozdulattal felgörgettem magamra.
− Fordulj meg! – utasítottam, de segítettem, hogy gyorsabban mozduljon. Megint vihogott. Még első pár alkalommal tetszett, de egyre kevésbé viseltem el. Ez lesz az utolsó, hogy a puncija benyeli a farkamat, ha így folytatja. Legközelebb csak a száját tömöm be vele.
− Ne várass me…aaah − beledöftem magamat finomkodás nélkül. Felsikított attól, hogy vadul belemártóztam.
Felsikított attól, hogy vadul belemártóztam. Nem álltam meg, hogy szokja, már úgy is ismeri. A szobát megtöltötte a sűrű csattogó hang, kerek segge rezgett, ahogy nekiütközött a csípőm. Ráhajoltam a hátára, finoman a vállába haraptam.
− Ray…el fogok menni – tenyerem a hátára szorítottam, erősen rácsaptam a fenekére. Remegve nyögött alattam. Két kézzel markoltam meg a csípőjét és olyan erősen dugtam, hogy azt hittem elájul. Minden izmom megmerevedett, amikor utat tört a farkamban az élvezet. Hangosan felsikított, miután löktem rajta még párat, hogy ő is elélvezzen, majd erőtlenül zuhant le hassal az ágyra. Ziháltam fölötte, elhúztam arcára leomló haját, hogy megnézzem jól van-e. Lihegve kuncogott megint.
− Ez állati jó volt - sóhajtotta.                             
− Ja, öltözz fel! - lemásztam az ágyról, hogy útnak eresszem, de nyújtózkodva elhelyezkedett. Előkerestem magamnak egy alsónadrágot, de még utána is ott feküdt.
− Olyan éhes lettem – felkönyökölt, és azt nézte, hogyan öltözök.
− Tudod, hol a konyha, tipegj le!
− Mikor fogsz végre randira vinni? - egy pillanatra megálltam az öltözéssel, hogy átfuttassam a fejemben, mikor ígértem neki ilyet.
Soha! Akkor mit vár?
− Elmehetnénk moziba, vacsorázni, múzeumba.
− Múzeumba? − ránéztem meglepődve.
− Olyan izgi lenne, ha ott dugnál meg - felugrott a szemöldököm.
Gondolhattam volna, hogy nem a kultúra vonzza oda.
− Öltözz! Reggel korán kell kelnem!
− Tudok maradni, ha szeretnéd − válaszolta kényes hangon.
− Egyedül is tudok aludni - meghúztam a takarót, amin feküdt, hogy vegye észre magát.
− Nehéz lenne egyszer kedvesnek lenned? - kérdezte sértődött hangon, miközben öltözött.
− Most élveztél el munkaidőben. Elég kedves voltam veled – válaszomra csóválta a fejét.
− Majd holnap találkozunk − összeszedte a cuccait és kiment.
Elfeküdtem az ágyon mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül. Holnap újra ki lesz éhezve a farkamra, és a pénztárcámra is. De nem kaphatja meg mindkettőt.


Nektek, hogy tetszik? Én már alig várom, hogy olvashassam. A kötet majd a Mogul Kiadó gondozásában fog megjelenni, én addig is árgus szemekkel figyelem a honlapot, hogy minden egyes infóról időben értesüljek. Ha szeretnétek többet megtudni a Csalfa viszonyokról lépjetek be Emy Dust privát Facebookos csoportjába, a Emy Dust books-ba. Maga a megjelenés a Könyvhétre, június 13-ra várható.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése