2018. május 26., szombat

BORÍTÓLEPLEZÉS - Ruby Saw: Az IgaziSziasztok! Nem olyan rég írtam nektek arról, hogy szeretnék új fajta bejegyzéseket megosztani veletek, a borítóleplezés volt az egyik ilyen nagy álmom, de ne olyan borítókra gondoljatok, amiket ezerszámra osztogatnak meg a bloggerek egymás után, ugyanarról a könyvről, hanem arra, hogy egyedülállóan, elsőnek csak nálam láthatjátok ezeket a szépségeket. Az első alany Ruby Saw második gyermeke, Az Igazi. Nagyon örülök, hogy az írónőnek rám esett a választása, hogy én lehetek az, aki megmutatja a nagyközönségnek, hogy milyen esztétikus és szemet gyönyörködtető borítója lesz a Pillangó-hatás második részének. Gondolom már nagyon várjátok, így nem is szaporítanám tovább a szót és akkor lássuk azt a borítót és fülszöveget is természetesen. Mindenki felkészült? 

Ő lenne az:


Fülszöveg:

Egy nő. Egy férfi. Temérdek pillangó. Egy érzés, melyet mindenki élete során csak egyszer érez. Liv Jackson életében hosszú, és keserves út vezet az igazihoz, de most végre úgy érzi, hogy révbe ért, hogy megtalálta. Virágok, szerelmes pillantások, erotikus testbeszéd, és olyan heves szívverés, ami az egekbe repíti a vérnyomást. Ez lenne az igaz szerelem, csakhogy senkinek nem adják ingyen, még Livnek sem.
Az egykor akaratos, és hisztis nőnek két lehetősége van: vagy hagyja tova szállni, vagy harcol.
Liv azonban ezúttal felveszi a kesztyűt, és nem engedi elfutni a lehetőséget a boldogsághoz. Útján intrika, féltékenység, és egy régi ismerős is elkíséri. A végén pedig győz a szerelem? Az igazi szerelem?

Tetszik? Határozottan igen. Letisztult, merően eltér az első résztől, de ez talán azt is jelenti, hogy egy sokkal érettebb, nőiesebb Livvel lesz dolgunk. A pillangók ugyanúgy részét képezik az összképnek és ahogy a kék és fehér színek kiadják az összképet igazán csajossá teszik, és éppen emiatt mondhatom azt, hogy ügyes munkát végzett a borítótervező. Elsőnek az "esküvő" szó jutott eszembe, ahogy megkaptam és megnéztem. Lehet, hogy jók a megérzéseim és tényleg az esküvő köré, vagy legalábbis a felnőtté válásról és a kötelezettségek komolyan vételéről fog szólni, vagy egyszerűen csak megismerhetünk egy új Livet, egy szerethető és következetes karaktert. Már nagyon vártam eddig is a kötet megjelenését, de most hozta meg igazán a kedvemet hozzá, hogy a polcomon is tudhassam. Reméljük nem kell már olyan sokat várni rá. Nektek, hogy tetszik?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése