2018. április 6., péntek

Álomgyár megjelenések 2018-2019


Tegnap miközben gyanútlanul szörföltem a neten olyan Álomgyáras megjelenésekre bukkantam, hogy tátva maradt a szám, s ha jól láttam még sem a kiadó, sem pedig az írónők oldalán nem robbant a hír, hogy mi is lesz a következő sikertörténet, amit készülnek megírni, vagy ami már csak a megjelenést várja. A legjobban Budai Lotti és Borsa Brown köteteinek borítója lepett meg, mivel J. K. Smith Káosz a köbönnel már találkozhattunk az Ismert ismeretlen kötet oldalain. Tagja vagyok Borsa csoportjának, így tudtam, hogy volt egy borító fotózás, na de arra még a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy viszonylag ilyen hamar napvilágot fog látni a borító. Mind a 4 borító eszméletlen lett, a fülszövegek káprázatosak és már alig várom, hogy a kezembe foghassam őket, de a legjobban a Gyalázat és hit első részét várom, főleg azért, mert még csak hasonlót sem olvastam és imádom, ahogy az írónő bevezet egy elzárt világba és megmutatja azt nekem. Budai Lotti szamuráj lányás története nagyon izgalmasan hangzik, már csak azért is, mert szintén nem olvastam még erről a témáról, de mostmár biztosan fogok. J. K. Smith neve pedig nálam egybeforrt a vidámsággal, a viccelődéssel és a szórakozással. Lássuk is, hogy mikről van szó.

*

Borsa Brown: Gyalázat és hit


Egy ​elzárt amish közösség és a külvilág összecsapása
Dorothy Miller, a fiatal amish lány Sarasotában éli mindennapjait. Bár közösségük visszahúzódik a világi élettől, de nem zárkózik el teljesen.
Gregory Hamilton újabb üzleti tervet készül véghezvinni, nívós éttermet építene a városi amish piac helyén. A hely felvásárlása már folyamatban van, és ezzel az amish közösség tagjai is szembesülnek.
Vajon felveszik a harcot azzal az emberrel, aki tönkre akarja őket tenni, vagy jámbor lélekként beletörődnek a helyzetbe? És mit tesz Dorothy Miller?
Mi történik, ha kezünkbe vehetjük a sorsunk irányítását, de képtelenek vagyunk józanul dönteni, mert a szívünk nem engedi? Mi van, ha olyasvalakibe szeretünk bele, aki egyenesen az ellenségünk?
És van, amikor már hiába a hit, az amish maffia is közbelép, egy igazán különleges ember vezetésével. Végül pedig mindenki szembesül vele, hogy a bűn az ajtajuk előtt áll, és arra vár, hogy beengedjék.

Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikus írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Új sorozatában, a tőle megszokott módon, titkos világba enged betekintést, mely bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben

Megjelenés időpontja: 2018. október 12.

*

Budai Lotti: A nyugati szerető


Miya, ​Joritomo Aszuakura szamuráj lánya, éppen menyegzőjére készül a helyi tartományúr fiával, amikor a sors az útjába sodorja Antony Pearsont, a vonzó angol kereskedőt. A két fiatal egymásba szeret, ám titkos és szenvedélyes viszonyuk lelepleződik. Miya és Antony életét a lány vőlegénye menti meg, aki a történtek ellenére feleségül veszi a szamuráj lányát. Miya mélységes hálát érez férje iránt, akit azonban családjával együtt elsöpör egy politikai tisztogatás, amit az ország vezetője, a sógun rendelt el. Miya magára marad a háború szélére sodródott országban, s hamarosan a gésák egyszerre lenyűgöző és veszélyes világában találja magát. Miya végül bosszút esküszik férje gyilkosai és az ország vezetője, a sógun ellen, s harcában kész minden eszközt bevetni…

Budai Lotti – a hatalmas sikert aratott Ágyas és úrnő című sorozata után – új regényében a 19. századi Japán titokzatos világát tárja elénk, amelyben nyomon követhetjük Kelet és Nyugat találkozását egy rendkívüli fiatal lány szívszorító kalandjain keresztül. Az írónőtől megszokott módon a könyvben ezúttal is szórakoztató formában elegyedik egymással a romantika, a szenvedély és a történelmi hitelesség.

Megjelenés időpontja: 2018. október 22.

*

Budai Lotti: A párizsi gésa

Miután ​hazájából menekülnie kell, Miya Párizsban talál új otthonra, ahol hamarosan a város legkeresettebb és legvagyonosabb prostituáltja lesz. Múltja azonban kísérteni kezdi: fenyegető üzeneteket kap és élete is veszélybe kerül. Végzete végül újra Japán partjai felé vezeti. Mikor megérkezik, árulás vádjával börtönbe vetik és kivégzés vár rá. Egykori szövetségese csak egy kegyetlen alku árán menti meg életét, s Miyára újabb megpróbáltatások várnak a háború sújtotta országban. Kalandjai során a császári udvar misztikus és veszélyes világával is megismerkedik, s életében végre újra felbukkan a szerelem.

Budai Lotti – a hatalmas sikert aratott Ágyas és úrnő című sorozata után – új regényében a 19. századi Japán titokzatos világát tárja elénk, amelyben nyomon követhetjük Kelet és Nyugat találkozását egy rendkívüli fiatal lány szívszorító kalandjain keresztül. Az írónőtől megszokott módon a könyvben ezúttal is szórakoztató formában elegyedik egymással a romantika, a szenvedély és a történelmi hitelesség.

Megjelenés időpontja: 2019. március 22.

*

J. K. Smith: Káosz a köbön

A ​káosz a köbön főszereplője Andi, akit a Szerelem hirdetésre című első J. K. Smith-regényből ismerhettünk meg Kori szókimondó barátnőjeként. Azóta férjez ment Kanadába Tomhoz, és a Walker-farmon éli látszólag boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott vidéki életét.
Paul sikeres ügyvéd. Az ő élete csupa csillogás: fényes karriert tudhat magáénak, drága autókat, luxuslakást és tökéletes testű nőket.
De mi történik, ha mindkét ember életében megkapargatjuk a felszínt? Lehet, hogy Andi házassága valójában elhamarkodott volt, és Tommal nem is közösek a céljaik? Paulnak vajon mire van szüksége ahhoz, hogy lehulljon a szeméről a fátyol, és a hamis csillogást hátrahagyva visszatérjen szülővárosába, hogy ott kezdjen új, tartalmasabb életet?
Ha kíváncsi vagy, mekkora káosz keletkezik abból, ha két ennyire különböző ember találkozik egymással, és a sorsuk egymásba fonódik, akkor feltétlenül olvasd el ezt a könyvet. Külön érdekessége, hogy J. K. Smith első regényéből megismert szereplők életébe nyerhetünk újból bepillantást.

Megjelenés időpontja: 2018. október 30.Remélem találtatok magatoknak olyan nemsokára megjelenő olvasmányt, ami felkeltette az érdeklődéseteket és, ami miatt nemcsak a kötetekre vagytok kíváncsiak, hanem magára az írónőkre is, akik mind-mind, külön-külön nagyon tehetségesek és megérdemlik, hogy jó sokan olvassunk tőlük. Hiszem, hogy a fentebb említett magyar írónők is lehetnek olyan sikeresek mint a külföldi társaik. Ne féljetek hazai szerzőktől olvasni. Higgyétek el nagyon megéri, ha esélyt adtok nekik. Maga a kiadó is csupa kedves, közvetlen és tehetséges írónővel/íróval szerződik, ezzel is megalapozva a hazai könyves piac kínálatát. Írjátok meg, ha tetszett ez a bejegyzés és, ha szeretnétek majd még hasonlóakat látni az oldalon. De addig is olvassatok sokat és feszegessétek a határaitokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése