2017. december 23., szombat

Reader Surprise meglepetésdoboz


"Csak a szerelem képes megtörni az átkot."

Egy meglepetés doboz, ami tényleg meglepetés. Tegnap reggel, amikor felkeltem és megnéztem az emailjeimet várt egy igencsak kedves és nem mindennapi üzenet a Könyvmolyképző Kiadótól, amiben megköszönik az egész éves munkámat, s csak úgy mellékesen a végére odatűzték, hogy útnak is indítottak számomra egy köszönőajándékot, egy meglepetést. Gondolom nem kell mondanom, hogy mennyire meglepődtem és meghatódtam, hogy gondoltak rám. Sok mindenre gondoltam, hogy miket fogok kapni, na de ami végül érkezett arra még a legvadabb álmaimban sem. Tudni kell, hogy ezen a héten indultak útjára az első KMK-s meglepetésdobozok, s voltam olyan szerencsés helyzetben, hogy én is kaptam belőlük egyet, méghozzá egy Luxury fokozatot. Igazából én már könyvjelzőknek is örültem volna, és arra végképp nem számítottam, hogy a legmagasabb árkategóriájú doboz fog landolni az asztalomon. Annyira szívhez szóló és kedves gesztus ez, hogy konkrétan nem találok szavakat. 

Maga a csomag úgy érkezett, hogy volt külső borítása, egy védőzacskó, ami meggátolta, hogy a szállítás során benyomódjon, vagy fura volt keletkezzen a dobozon. Mint ahogy az látható is a képen, nem egy nagy dobozzal van dolgunk, de a tartalma annál izgalmasabb, persze azt nem értem, hogy fér el benne minden, de a méreteket tekintve pont olyan, ami még simán elfér a kézben és nem kell megszakadni miatta. Az elején maga a megnevezés és a fokozat rányomata látszik, ez lehet Happy, VIP, vagy Luxury. Még a kis masni is helyes, és olyan benyomást kelt, mintha maga a Jézuska hozta volna. A doboz nagyon könnyen nyitható, most szerencsére nem bénáztam vele annyit, mint a BASC dobozánál. A belső tartalom már az első pillanatban megtetszett. Nemcsak a könyvek és a tematika, de maga az elrendezés is, ahogy a termékek be lettek pakolva. A gyertya miatt olyan finom illat szállt ki a dobozból, ami miatt kicsit olyan volt, mintha a tündérek közé cseppentem volna. Varázslatos. Tudom, hogy mindenkit az érdekel leginkább, hogy mégis milyen könyvek, mert bizony kettő könyv is helyet foglalt a dobozban, és hogy ezeken kívül még mik voltak benne, így nem is húznám nagyon az időt és rátérnék arra, ami miatt rákattintottatok erre a bejegyzésemre.

Többek között személyes üzenet és egy ajándéklistás emléklap is belekerült a csomagba. A tegnapi nap folyamán csak úgy szállingóztak a különböző könyves csoportokba a kiírások, hogy megérkeztek a KMK-s meglepidobozok, így a tartalma annyira nem volt újdonság, de így is nagyon felvidított, amire igen nagy szükségem volt. Először a két könyv ötlött szembe, történetesen a Perzselő csók és a Csók pont jókor. Jennifer L. Armentrout könyvét még nem olvastam, de szerettem volna, s így itt egy újabb mozgatórugó, ami azt mondja, hogy ezt a sorozatát is meg kell ismerjem. Maga a kötet ebből a szempontból telitalálat volt. Mint a tematikát már kitalálhattátok, igaz hogy sehol sincs ez így konkrétan leírva, de a Csók az, azaz a Kiss, ami mindkét könyv címében benne van és az ajándékok is ezekre épülnek. Az Alex Flinn kötetet már olvastam régebben, és meg kell hogy mondjam eléggé szerettem, Csipkerózsika átdolgozás, azaz retelling, ami mostanában nagyon divatos és közkedvelt lett, így ez a könyv is telitalálat. A könyveken felül volt még a csomagban kettő képeslap, egy Perzselő csókos és egy Reader Surprise-os. A két könyvjelző is erre a sémára épült, így téve teljesebbé az összhatást, s magát az élményt is. Az ékszermániásoknak is kedvezett a kiadó, hiszen könyves fülbevalót is csempészett a 4 db White Hot Kiss-es csoki mellé, plusz a szintén White Hot Kiss-es szívalakú kitűző és a rúzs formájú rúzs mellé. Számomra a legmeglepőbb eleme a doboznak, az a sült tea, még életemben nem hallottam róla, de mindenféleképpen ki fogom próbálni. Ezekhez jön még a vászontáska, ami tökéletes eleme lehet a könyvfesztiválnak vagy a könyvhétnek. S azokra is gondoltak, akik elfelejtik a karácsonyi csomagolószalagot. Ha ez még mindig nem lenne elég 3 extra kupont is magunkénak tudhatunk, amik JLA köteteihez használhatóak fel. Hát nem nagyszerű?

Maga a meglepetésdoboz még kezdeti státuszban van, ami látszik is, hiszen van hova fejlődni. Fejlődni mindig lehet és úgy gondolom, hogy kell is. Elsőre ez így ebben a formában nem volt rossz, de ahogy olvastam a visszajelzéseket arra jutottam, hogy az árakon és a beltartalmon érdemes lenne változtatni. Gondolok itt olyan tartalmi elemekre, amiknek igazi kézzel nem fogható értékük van, például ha készült valamilyen film az adott könyvből, vagy köthető hozzá valamilyen szimbólum, akkor azt bele lehetne csempészni a tematikába. Mára már nagyon sok és különféle relikviákat be lehet szerezni. Megannyi bögre, nyaklánc, füzet és hasonló hasznos termékek épültek már könyves témákra. De ezek ellenére is nekem tetszett a tartalom, és remélem van még rajtam kívül is olyan, akinek valamilyen szinten, de elnyerte a tetszését a kiadó első szárnypróbálgatása. A Könyvmolyképző pont az a kiadó, akik adnak az olvasók véleményére, így biztos vagyok benne, hogy mindenféle visszajelzést szívesen vesznek és ha az kell, akkor változtatnak a stratégián és minden egyében csak azért, hogy boldoggá tegyék az olvasóikat.Köszönöm a Könyvmolyképző Kiadónak ezt a szívhez szóló karácsonyi meglepetésüket! Ha felkeltette a doboz az érdeklődéseteket ezen a linken tudtok rendelni tőlük. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése