2017. augusztus 19., szombat

Elle Kennedy: The Mistake ~ A baklövés


"Szar ügy, ha az ember a legjobb barátja csaja után ácsingózik."


A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.


Az írónőnek már a The Dealnél sikerült meggyőznie, hogy érdemes lesz folytatnom a sorozatot, mivel nagyszerűen fonja a szálakat, humoros, de közben képes komoly témákat is boncolgatni, és ezeket beleépíteni a mondanivalójába, abba a történetbe, amit éppen olvasok tőle. A baklövésnél is sikerült maradandót alkotnia, aminek azért is örülök igazán, mert Garrett történeténél nem igazán vettem észre Logant. Egyszerűen csak volt, de úgy különösképpen nem mozgatta meg a fantáziámat, inkább csak sajnáltam, hogy beleszeretett egy olyan lányba, aki már foglalt. Aztán persze jött a története és minden megváltozott.

Már nemcsak egy Garrett Grahamet szeretnék az életembe, hanem egy John Logant is. Nagyon nagy hatással volt rám a srác. Szinte már elkezdtem rajongani érte, és nem értem, hogy az első részben, hogy nem tűnt fel, hogy bizony benne is vannak rejtett képességek, amikre nagyon is érdemes odafigyelni. Már a legelején éreztem, hogy fergeteges lesz és nem is tévedtem nagyot, mivel majdnem sikerült megugrania azt a szintet, amit Az üzlet hozott, de azért mégsem, mert néhány méterrel a cél előtt lemaradt, de még így is sikerült igazi élményt adnia. Sajnos, vagy nem sajnos, de ezt a második kötetet is szinte pillanatok alatt kiolvastam. Mire felocsúdtam már a 200 nem tudom hányadik oldalnál tartottam, és fel sem tűnt, hogy így falom a sorokat úgy magával ragadott. még mindig nagyon odavagyok Elle stílusáért, egyszerűen megunhatatlan. A történet újfent izgalmas, vicces, szexi, érzéki és a már jól megszokott stílus sem maradhat el, amikor is harcolni kell és felmutatni valamiféle teljesítményt az érdekében, hogy az áhított lány esélyt adjon és eljöjjön a mindent megváltoztató utazás az érzékek világába. Hatalmas örömmel és ujjongással olvastam egyre többet és többet belőle, amíg teljesen el nem fogyott.

A cselekmény humorosan perzselő, nagyon is imádnivaló és minden Off-Campus rajongó éhségét képes enyhíteni. A karakterek sokszínűsége és érzelmi világa olyan pluszt ad a regényhez, ami csak még jobbá és jobbá teszi. Grace már az első pillanattól kezdve a szívembe zárult. Nagyon leleményes és eszes lány, aki nem adja olyan könnyen magát, és emiatt is lesz olyan szórakoztató a történet. A feladatai Logan számára zseniálisak. Olyan sokat nevettem rajta és olyan jó volt látni, hogy mire is képes a vonzalom, egy kezdetleges szerelem. Emellett sokszor töltött el vágyakozással is, hogy bárcsak Garrett mellett Logant is ismerhetném, és bárcsak élő, hús-vér, lélegző ember lenne. És ha már Logan; nála nagyobb szélkötőt keresve se találhatna az ember, de emellett nagyon szerethető és már az első oldaltól kezdve képes arra késztetni az olvasókat, hogy beleszeressenek.

Logan és Grace kapcsolata nagyon szépen már-már sorsszerűen alakul, de persze nem lenne az igazi, ha Logan nem baltázna hatalmasat és nem követné el azt a hibát, ami miatt csak még viccesebb és még ellenállhatatlanabb a történet. Ha azt mondom, hogy 4 óra alatt kiolvastam, akkor túlzok, mert szerintem annyi sem volt. Leültem és mire magamhoz tértem a kábulattól két pislogás között már ki is olvastam. Hihetetlen, hogy mit képesek művelni velem ezek a hokisok. El sem merem képzelni, hogy mi lesz még itt, ha sorra kerül Dean vagy Tucker. Az biztos, hogy a kezdeti siker után sem hagy alább, és erre e legjobb példa A baklövés, ami legalább annyira jó, mint Az üzlet.

Nem egy-két helyen olyan poén vagy megszólalás volt, aminél teljesen elszakadt nálam a cérna és elkezdtem nevetni jó hangosan és persze, hogy ilyenkor nem voltam egyedül, és ekkor néztek teljesen zakkantnak, de nem érdekel, mivel ők nem tudják, hogy miből is maradtak ki, hiszen nem ismerik John Logant, aki akár minden lány álma is lehetne, mivel ki ne értékelné azt, ha egy közismert csajmágnes hokis akarna randizni velük úgy, hogy eddig csak kósza numerái voltak, és azok is főleg hokimuffokkal. Ez a szó kikészít. Még most is hangosan nevetek. 

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ha rossz kedvetek van éppen, egy szakítás utáni depresszióval küzdötök had ajánljam fel nektek receptre Logant, aki minden bajt képes elüldözni, sőt még a meder aljáról is képes összekotorni titeket. Természetesen legnagyobb örömömre mellékszálon újra betekintést nyerhetünk Garrett és Hannah kapcsolatába, ami azért is jó, mert nagyon érdekelt, hogy mi van velük, hogy hogyan alakul tovább a kapcsolatok, és nagyon is meg vagyok elégedve a dolgok alakulásával. Összességében nagyon imádtam és teljesen átkapcsoltam fangirl üzemmódba olvasás közben, ami néha talán zavarta a környezetemet, de hahó John Loganről van szó. Máshogy nem lehet olvasni a történetét, csakis teljes odaadással és átéléssel. Ha jót szeretnétek szórakozni és egy nagyszerű sorozat második részét olvasni, bátran tudom ajánlani. aki esélyt ad neki, garantáltan nem fogja megbánni. A végéről pedig csak annyit, hogy még, még és még. Nekem ennyi nem elég. Nem tudom, hogy mi lesz Deannel, de már most szeretem az ő könyvét is, holott egy árva mondatot sem olvastam még belőle."Filmnézés közben minden második pillanatban felé sandítok, és megcsodálom az arcvonásait. Az orra kicsit görbe, mintha eltört volna már egyszer-kétszer. Az ajka olyan szexi, hogy az... maga a csábítás. Annyira szeretném megcsókolni, hogy majd beleőrülök."

"A helyzet az, hogy nagyon is az vagyok. Ő John francos Logan, a Briar egyik legnépszerűbb pasija. Én pedig Grace francos Ivers, az ezervalahányadik csaj, aki odavan érte."

"Ez a srác javíthatatlan. És hihetetlenül vonzó. Az állát borosta borítja, mintha napok óta nem borotválkozott volna, és a nyelvem szinte belebizsereg a gondolatba, hogy megnyalom az arcát. Életemben először akarok borostát nyalogatni. Mi a fene ütött belém?"

"Ha össze tudok rakni egy 69-es Camaro-motort a munseni roncstelepen guberált alkatrészekből, akkor képes leszek megírni egy verset, és összehozni egy "színvonalas montázst Grace legvonzóbb tulajdonságairól"."

"Atya. Úr. Isten! Megcsinálta. Csak meredek a telefonomra, és hirtelen azt sem tudom, mit csináljak: nevessek, sóhajtozzak vagy elrohanjak a legközelebbi szexshopba vibrátorért, mert a büdös mindenit, John Logané a világmindenség legszexibb teste."

" - Nincs miért féltékenynek lenned - szólal meg rekedtes hangon. - Azokat a lányokat már el is felejtettem. Nem emlékszem, hogy néznek ki, és a legtöbbjüknek a nevét sem tudom. Ma este csak téged látlak, és ez mostantól már mindig így lesz."Köszönöm a Könyvmolyképző Kiadónak a könyvpéldányt! Ha te is elolvasnád ide megrendelhető, amint lesz készleten 16%-os kedvezménnyel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése