2017. július 11., kedd

Meghan March: Vágy és hatalom


"Jó nagy farkam van, és tömött pénztárcám. Ennyit az önéletrajzomról."


Tömött ​a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok? Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam. Vagyis jól éreztem… Amíg nem találkoztam Vele. A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után. Megkóstoltam a világon a legédesebb, legkülönlegesebb kis pinát… ritka, mint az unikornis, és újra akarom! Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom!

Akik ismernek azok tudják, hogy nagyon megválogatom, hogy milyen erotikusabb könyveket olvassak el, mivel aki napi szinten olvas, mint én az egy idő után sokkal nyitottabb lesz az újdonságokra, és emiatt sokszor olyan élményekkel lesz gazdagabb, amiről álmodni sem mert. Részemről a legjobb döntés volt, hogy adtam egy esélyt a trilógia első részének, mivel kedvenc lett.

A fülszöveg annyira figyelemfelkeltő, hogy nem bírtam elmenni szó nélkül mellette és azért is tudnom kellett, hogy miről is szól valójában a Vágy és hatalom, de szerencsére az elvárásaim szerint alakult minden. Nagyjából meg tudtam saccolni, hogy mi is lesz a középpontban és egyáltalán nem ért csalódás. Nagyon szexi, pikáns és forró jelenetekben lehet részünk olvasás közben. Az elején még a főszereplő lányon van a hangsúly. Megtudjuk, hogy milyen nehézségekkel küzd és, hogy ki is ő valójában, honnan jött és, hogy mit csinál. Megvan benne a csillogással úgymond a fekete leves is, mivel átfogóbb képet nyerhetünk abból, hogy mi is történik azután, hogy az ember lánya megnyer egy tehetségkutatót és úgymond ismertté válik. Az erotikus és pajzán gondolatok, jelenetek mellett komolyabban is elmerül abban, hogy néha nem elég az, ha csak a látszatot vesszük figyelembe, mivel nagyon sokszor, ha ez alá ásunk meglepő dolgok derülhetnek ki.

Holly mellett Creighton Karas szemszögével ismerkedhetünk meg, de én még életemben nem olvastam ennyire magabiztos, beképzelt és parancsolgató félistenről, akinek azért a szíve is a helyén van és nemcsak alsóbb mozgató rudaknak engedelmeskedik, hanem olykor az eszére vagy éppenséggel a szívére is hallgat, ha nem éppen alfa-hímet játszik. Nagyon találó és összeillő mindaz, amit az írónő kigondolt. A kivitelezés is fantasztikus, mivel semmiből sem veti el a sulykot, érzelmekből és vágyakból is kellő mennyiséget alkalmaz, ami szerethetővé és olvasmányossá teszi a kötetet.

 Igaz, hogy rövidek és tömörek a fejezetek, de lényegre törőek, mentesek mindenféle unalmas és oda nem illő helyzettől, szituációtól, de ezáltal maga az első rész is baromi rövid, ami csak azért nem jön be, mert várnom kell a következő kötetre, és őszintén nem vagyok éppen az a türelmes fajta.Függő lettem és alig várom, hogy olvashassam tovább a történetet. Tudnom kell, hogy mi lesz ezután Hollyval és Creightonnal. Összességében imádtam! Jó volt olvasni, nem is csodálom, hogy ennyire sikeres, mivel az írónő nagyon jól tudja, hogyan fogalmazzon úgy, hogy az ne legyen vulgáris, hanem még józan keretek között maradjon a mondanivalója. Nagyon jól tudja, hogy mi kell az olvasóinak, és ezt nem is fél megadni nekik. Csak gratulálni tudok hozzá, mivel én is teljesen a hatása alá kerültem és türelmetlenül várom a folytatásokat. Mondom ezt mind úgy, hogy nem vagyok odáig az erotikusabb regényekért, de az is lehet, hogy a trilógia végére Meghan March megszeretteti velem." - Csak érdekelne, hol teremnek olyan nők, akik pontosan azt mondják, amit egy pasi hallani akar, amikor egy gyönyörű nő mellett ül a bárban."

"Egyéjszakás kalandot akartam, erre a fickó elcseszte azzal, hogy egy idióta PR-fogáson keresztül házassági ajánlatot tesz. Nyilván ez van, ha az ember összeakad egy akaratos milliárdossal."

"A karácsonyéjjel történt egyéjszakás kalandot én eredetileg egy éjszakára terveztem, és nem tovább. Most pedig hozzámentem a fickóhoz. Valahányszor belegondolok, arra jutok, hogy nem vagyok normális."

"Simogatni kezd, én pedig elvörösödöm. Ettől függetlenül melegség járja át a mellkasomat. Olyan, mintha első gimis lennék, és az egyetemi focicsapat kapitánya azt mondaná, belém van esve."

" - Fogadunk? - kérdezem Creightont.
  - Arra, hogy meddig bírod a bikán, vagy arra, milyen kemény lesz a farkam, ahogy nézlek lovaglás közben?"Köszönöm az Álomgyár Kiadónak a könyvpéldányt! Ha te is elolvasnád ide kattintva megrendelhető 15%-os kedvezménnyel!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése