2017. július 18., kedd

Becca Prior: A tanítvány 3.


"Arra ébredtem, hogy a szám tele van hajjal, sőt a nyakamra is tekeredett egy tincs, de mikor rájöttem, hogy Harry haja teríti be az arcomat, és immár otthon, Atlantában vagyunk, olyan megkönnyebbülés söpört át rajtam, hogy ráérősen próbáltam kisimogatni a zavaró loboncot, aztán lassan fésülgettem az ujjaimmal, amit halk, jóleső morgás kísért Hazz részéről."


Amikor ​azt hiszed, végre tiéd, amire legjobban vágytál, rájössz, hogy az embernek mindig vannak új céljai. Sosem vagyunk elégedettek. Talán ez a legnagyobb hibánk… De lehet, hogy ez visz előre, ez inspirál. A váratlan események úgy irányítják a sorsodat, mintha minden előre eltervezett lett volna, csakhogy erre általában utólag jön rá az ember. Sosem tudhatod, mit hoz a holnap. Lehet, hogy minden, amit abban a percben kudarcként élsz meg, afelé visz, hogy valóra váljanak az álmaid. De az is lehet, hogy egy döntésed tönkreteszi a szépen felépített életed. Választásaid meghatározzák a sorsodat, és gyakran másokét is. Vajon jól döntesz, vagy elbuksz? A választ sokszor csak a távolabbi jövő adja meg. Harry és Lewis együtt kezdik el a nagybetűs életet, örömökkel, nehézségekkel, váratlan találkozásokkal.
Kedves nyitott, pozitív gondolkodású Olvasó! 
Az első magyar, erotikus melegregény harmadik részét tartod a kezedben.  Fogadd olyan nyitottsággal és szeretettel, ahogyan mi készítettük!


Az első két részt szinte felfaltam olyannyira magával ragadott és nem hagyott nyugodni, hogy vajon mi fog történni Harryvel és Lewis-szal. Míg az első két rész inkább az egymásra találásról szól, addig ez a harmadik sokkal komolyabb és leveti a tiltott tanár-diák szerelem szerepkörét. A sok szenvedés és külön töltött idő végre meghozza a gyümölcsét, de a boldogságot sok minden megmásíthatja. 

Már amikor elkezdtem tudtam, hogy hamar végig fogom olvasni, mivel eddig nagyon meggyőzött Becca, és igaz, hogy csak A tanítvány részeivel volt dolgom, mégis biztos vagyok benne, hogy a többi regényébe is legalább ennyi szeretetet és odaadást fordított arra, hogy elfogadható, élvezhető és örökre megmaradó élményt nyújtson. Még a kezdetek.kezdetén csak álmodozhattam arról, hogy minden jóra fordul és az idő múlásával beteljesedik a szerelem, de ez a kötet kellett ahhoz, hogy ténylegesen meg is győződjek arról, hogy bizony az írónő nem hagy cserben és olyan folytatást kapok tőle, ami egyszerre lesz boldogsággal teli találkozás és egyszerre fog teljesen ámultba ejteni is. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire szerethető mindaz, amit Becca letett az asztalra. A tanítvány 3. része merőben eltér attól, amit eddig megszokhattunk, de pozitív értelemben, mivel a szereplőink ugyanúgy megmaradtak és párhuzamosan az írónővel ők is fejlődnek, komolyodnak és teljesen más megvilágításban, egy teljesen új és szerethető oldalukról mutatkoznak be. S az események is logikusan felépítve, érthetően és precízen követik egymást. Az újabbnál újabb fordulatok és szereplők is a megfelelő helyeken lépnek be a történetbe és adnak új értelmet mind a könyv mondanivalójának, s mind magának az életnek is.

Amikor elkezdtem nem gondoltam volna, hogy annyira de annyira levesz a lábamról az újbóli találkozás, hogy kevesebb mint 4 óra alatt olvassam ki, amivel azt hiszem új egyéni rekordot döntöttem meg. Elképesztő, ahogy sodrodnak és vetődnek fel az újabb elemek, ahogy újabb próba elé állítja az élet Harryt és Lewis-t, mivel nem elég, hogy amit eddig éreztek egymás iránt és amit csináltak tiltott volt, de még miután kinőttek ebből a szerepkőrből is újabb nehézségek lépnek életbe, ami szintén csak azt mutatja meg, hogy nekik együtt kell lenniük, mivel az embert próbáló időkben derül csak ki igazán, hogy akivel együtt vagy az valóban az a személy, akivel együtt kell lenned.

Nem tudok szó nélkül elmenni a szebbnél szebb hasonlatok mellett, amiket az írónő belecsempészett a történetbe, mivel olyan különleges és megismételhetetlen lesz miattuk a kötet, hogy ilyet nehéz csak úgy kitalálni, ehhez az kell, hogy valaki tényleg arra szülessen, hogy író legyen és megossza a világgal a gondolatait, a lelki világát és magát a személyiségét is, ami bizony átköszön a lapokon keresztül és igen hiszem, hogy Becca megtalálta a hivatását és remélem, hogy soha nem fogja abbahagyni az írást, mivel olyan különlegeset sikerült eddig alkotnia, amit sokan megirigyelnének a nevesebb szerzők közül is.

A kötetben az elmúlás, az elkerülhetetlenség is szerephez jut, de ez is csak egy újabb lépcsőfok ahhoz, hogy Harry és Lewis végérvényesen felnőjenek és felelősségteljesebben legyenek. Természetesen mellettük a két kis szerelmespárunk is megmutatkozik, s ezáltal nemcsak egy, hanem kapásból három pár alakulását, kibontakozását követhetjük nyomon amellett, hogy megannyi váratlan fordulat tarkítja a cselekmény lefolyását. Sok megdöbbenésben lehet részünk, de ezek nem mindig adnak okot a bizakodásra, a reményre, amit Hope képvisel azáltal, hogy belép Harryék életébe és mindent fenekestül felforgat. A kötet vége olyannyira szomorú, olyannyira összetört, hogy nem tudom mi lesz velem a negyedik rész érkezéséig és igazából annyira megérintett, hogy szerintem ennél többet nem is vehetett volna el belőlem a kötet. Minden örömöt, kételyt, bánatot és csalódottságot én is a szereplőkkel együtt éltem át, és néhol bizony a szívem is megszakadt. Most érzem azt igazán, hogy a szárnyait bontogató pillangó végre elérte a célt, és innentől már csak szárnyalni fogunk a boldogság és a jól megérdemelt happy end felé." - Nos, professzor úr, úgy látom, romlik a memóriája - húzta fel az egyik szemöldökét. - Mert volt idő, mikor egyáltalán nem voltam nyitott könyv az ön számára. Akkor ugyanis, nem várt volna heteket, míg szerelmet vall, és nem ment volna szöcskeszedő táborba, hogy elbújhasson előle."

" - Életem, tudom, hogy ez még korai, és azt is megértem, ha nemet mondasz, de úgy érzem, mással nem tudom kellőképpen kifejezni a szerelmemet. Azt akarom, hogy tudd, nekem te vagy az életem, a világom, a mindenem. Hozzám jössz?"

" - Aztafaszom! - bukott ki Leeroyból. - Remélem, azért a lagzin ott lehetünk.
  - Ugye nem akarsz abból is kihagyni?! - csatlakozott Nick, aki oldalról sandított bele a kamerába.
  - Istenem! Mondd, hogy nem kell szmokingban feszítenem, míg Teddy elkapja a csokrodat! - tette fel az i-re a pontot Nasir."

" - Lewis Tomlinson, te vagy a legönzetlenebb, legcsodálatosabb ember a földön. Értékes vagy és különleges. Nagyon szeretlek. Remek apa leszel, talán pont azért, amit te szenvedtél el kiskorodban. Minden, ami történik velünk, hozzájárul ahhoz, akik vagyunk. Kérlek, lépj túl ezen, és arra koncentrálj, ami fontos. Ne másoknak akarj megfelelni, csakis magadnak."Köszönöm Becca Priornak és a newkids kiadónak a könyvpéldányt! Ha te is elolvasnád ide kattintva megrendelhető!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése