2017. június 16., péntek

Olvasd el a Többek szerint előszavát

Te melyiket választanád: a bosszút vagy a szerelmet? Többek szerint felelőtlen nőcsábász vagyok, aki magasról tesz az érzelmekre, és képtelen kötődni egy másik emberi lényhez. Ilyennek lát mindenki, mert az életstílusommal ezt hitetem el velük. Bulik, nők, zene... ez határozta meg az életemet egészen addig, amíg nem találkoztam Nastyával. Igazi rockernek tartom magam. Olyan helyről jöttem, ahol a bűn a mindennapok része. Hiába szántak nekem különb életet, talán soha nem tudok kilépni a múltam árnyékából. Különösen úgy, hogy az orosz maffia látóterébe kerültem. Zsák a foltját, szokták mondani, és az enyém egyértelműen Nastya, aki a legnagyobb természetességgel táraz, céloz és lő. Ráadásul úgy hajt át motorral a piroson, mint a rosszfiúk a csajokon.
Julia Lewis Thomson új, akciókban és meglepő fordulatokban bővelkedő történetben leplezi le a nagy sikerű Többek által című regényben megismert Maxim sötét titkait. Vajon beszippantja-e az a világ, amitől a családja egész életében óvta? Vagy elég ereje lesz ahhoz, hogy ellenálljon a csábításnak?
NASTYA

"Szerettelek tiszta szívemből, de már rég nem vagy az enyém. Sohasem tartoztál igazán hozzám. Szabad lélek vagy, és én is az vagyok, ezért soha nem akartalak korlátok közé szorítani. Elfogadtam, hogy egyek vagyunk, és mégsem. Te jártad a saját utadat, és én is az enyémet.
Szerettelek tiszta szívemből. Most is szeretlek, és csak ez ad erőt ahhoz, hogy kibírjam a mindennapokat. Igen, ez ad erőt nekem, és a fiam. A fiam, akit..."Reakcióm:

Tudom, hogy ez a szösszenet felér egy kínzással, de ez a néhány sor már most akkora hatást gyakorolt rám, amire fel sem vagyok készülve. Látszik, hogy megint maradandót sikerült alkotnia az írónőnek, még akkor is, ha csak ezt az apró részletet vesszük figyelembe. Érdekesnek ígérkezik Maxim története az biztos. Már nemcsak azt várom, hogy megtudjam mi lesz a mi Foxi Maxinkkal, hanem azt is, hogy mi Nastya története és ez hogy függ össze Maximmal. Nagyon kíváncsian várom, hogy mit fog kihozni ebből Julia Lewis Thomson. Az nem kérdéses, hogy tetszeni fog, hiszen már most tetszik. Annyira de annyira olvasnám már. Köszönöm Julia Lewis Thomsonnak a részletet! Ha sikerült felkeltenünk a figyelmedet ide kattintva előrendelhető 20%-os kedvezménnyel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése