2017. június 20., kedd

Elle Kennedy: The Deal ~ Az üzlet


"Azt sem tudja, hogy a világon vagyok."


A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.Már a megjelenéskor be kellett szereznem, mivel nagyon érdekelt a téma, de csak most jutottam odáig, hogy a kezembe fogjam és el is olvassam. Persze ezt mind úgy, hogy egy vizsgára kellett volna tanulnom, ami szerencsére nagyon jól sikerült, de Garrett Graham már az első találkozás után rabul ejtett és egyszerűen nem tudtam rávenni magam arra, hogy szabad perceimet ne vele töltsem. Képtelenség nem elveszni benne.

Már az első néhány oldal után éreztem, hogy én ezt bizony nem fogom tudni olyan könnyen letenni, mivel teljesen odáig lettem Garrettért, tetszett már az elején is, hogy olyan egoista, aki tényleg elhiszi magáról, hogy ő minden lány álma és, hogy mindig eléri azt, amit akar. A rámenőssége és az akaratossága nagyon jót tesz a történetnek. Nemcsak megadja a kellő hangulatot, hanem fel is csigáz, hogy mégis mi fog kisülni ebből az egészből. Elle Kennedynek sikerült meggyőznie, hogy bizony nekem az Off Campus sorozat hiányzott eddig az életemből. Most, hogy sikeresen megismerkedtünk nem tudom elképzelni nélküle az életem és biztos vagyok benne, hogy az első találkozás után még jó néhányszor el fogom olvasni Az üzletet, mivel eddig ez az egyik legjobb NA könyv, amihez szerencsém volt eddig és az egyik legjobb Rubin Pöttyös is. Komolyan nem tudom, hogy miért halogattam eddig az elolvasását, mivel eszméletlenül jó, teljesen kikapcsol, ezenfelül humoros is, a kellő helyeken romantikus és a szenvedélyesség és a vágy is olyan mennyiségben és minőségben tűnik fel, hogy az ne legyen se túl sok, se túl kevés. Magam is meglepődtem, de ennyit még életemben nem mosolyogtam egy történeten és ennyire intenzíven még nem akartam egy könyv miatt ellátogatni hokimeccsre.

Úgy kezdtem el a kötetet, hogy igaz, hogy sokan áradoznak róla, hogy milyen jó, mégsem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet egyszerre humoros és perzselően szexi is. Nem kellett sok idő mire rájöttem, hogy minden csak a szóhasználaton múlik és azon, hogy az írónő szívét-lelkét beletegye és addig alakítgassa a történetet, amíg minden titokra és csíntalanságra fény nem derül, de a legfontosabb, hogy hús-vér, kézzel fogható és szerethető szereplőkön keresztül ismerhessük meg a történetet. Ezek a fontos eleme mind jelen vannak, s nemcsak, hogy tökéletesen alakítják a történetet, de közbe még arra is rávesznek. hogy egy szuszra végezd ki és addig ne legyen nyugtod amíg meg nem tudod, hogy hogyan is alakul a Hannah és Garrett közötti egyezség.

Hazudnék ha azt mondanám, hogy minden eredeti benne, mert néhány klisés elem fellelhető, mégis ezek ellenére vagy éppen ezek miatt, a humorosság mellett őszinte és komoly is. Mindkét oldalról komoly témákat boncolgat, s nemcsak említés szintjén, hanem teljesen elmerül benne és addig nem nyugszik, amíg meg nem mutatja, hogy a múltat figyelmen kívül hagyni igaz, hogy nem lehet, de tenni lehet ellene, hogy ne nyomja rá a bélyegét a jelenre. Különösen jó megoldásnak tartom, hogy váltott szemszögből lett megírva, mivel így nemcsak lehetőségem nyílt Garrett szemszögén keresztül látni az eseményeket, de még arra is esélyt adott, hogy mindenféle sztereotípia megszűnjön bennem, amit eddig a sportolók irányába tanúsítottam és ráébresztett arra, hogy mennyivel fontosabb a belső szépség, mint a külső tökéletesség. Még jó, hogy Garrett egyikben sem szűkölködik.

Imádom, hogy ennyire őszinte és, hogy ennyire tökéletes lett. Megszerettem benne a kis magot, Garrett haverjait, akik szintén megérdemlik és meg is kapják a saját, különálló kötetüket. Alig várom, hogy belevethessem magam. Imádom ezt a sorozatot. Garrettért rajongok, Hannah-t nagyon bírom és van bennem egyfajta tisztelet irántuk, mivel kevesen lennének olyan odaadóak és gondoskodóak Hannah-val, mint Garrett, sőt a legtöbb srác az első nehézség után egyből feladná, de nem Garrett, aki a saját érdekeit figyelmen kívül helyezve maga elé helyezte Hannah-ét, amiért respect. Összességében nagyon de nagyon ajánlom. Vétek lenne kihagyni, hiszen csodálatos, érzéki, humoros, közben pedig mindig történik valami, ami fenntartja a figyelmet és képtelenség letenni és azt mondani, hogy majd később folytatom, mivel Az üzletnél ez az opció nem hátszik. Miután a kezedbe vetted onnantól nincs megállás, csak úgy falni fogod a sorokat és közben azt kívánod, hogy soha de soha ne érjen véget és, hogy ne kelljen letenned, mivel képtelenség és erősen elvonási tüneteket képes okozni. Nekem már most elvonási tünetem van és alig várom, hogy a kezembe foghassam Logan történetét, majd Dean-ét és végül Tucker-ét.
" - Csak úgy kíváncsiságból, amikor reggel felébredsz, mennyi ideig csodálod magad a tükörben? Egy vagy két órán át? -érdeklődik.
   - Kettő - felelem vidáman.
   - És pacsit is adsz magadnak?
 - Hová gondolsz? - vigyorgok. - Csak megcsókolom mindkét bicepszemet, aztán a plafon felé fordulva megköszönöm a nagyembernek odafent, hogy ilyen tökéletesre teremtett."

"A francba! Ezek szerint ő is benyalta Kohl színjátékát. Ha lenne kalapom, most megemelném a srác előtt, aki megalkotta és tökélyre vitte a legműködőképesebb csajmágnest:a stréber sportolót."

" - Nem - rázza meg a fejét. - Csak szeretném megmutatni, hogy néha nyugodtan elengedheted magad. Ma este én vagyok a kijelölt sofőr, de a fuvarozáson kívül más szolgálataimat is felajánlom neked. Leszek a testőröd, a pincéred, de legfőképpen a barátod. Megígérem, hogy egész este vigyázok rád."

"Ő nem Aaron. Ő Garrett, aki kiállt elém anyaszült meztelenül, hogy megmutassa, mennyire érdemes a bizalmamra."

"Néha egyszer csak váratlanul feltűnik valaki melletted, és onnantól nem érted, hogy élhettél eddig nélküle. Hogy tölthetted a napjaidat, hogy lóghattál a barátaiddal és hogy kefélhettél másokkal úgy, hogy nem is tudtál erről a fontos személyről."

"Péniszek!
 Uramisten!
 Mindenhol péniszek!
 Megáll bennem az ütő, amikor tudatosítom magamban a látottakat. Jesszusom! Egy kolbászfesztivál közepébe csöppentem. Nagy péniszek, kis péniszek, péniszformájú péniszek. Amerre nézek, mindenütt péniszek néznek vissza rám."


Ha te is elolvasnád ide kattintva megrendelhető 21%-os kedvezménnyel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése