2017. február 15., szerda

Audrey Carlan: Calendar Girl (Január - Február - Március)


"Az igaz szerelem nem létezik."


Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100,000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. Neked sikerülne?

Audrey Carlan eredetileg magánkiadásban megjelent sorozata ma a világ egyik legforróbb könyvszenzációja, amiből mozifilm és tévésorozat is készül, miközben Mia Saunders nem mindennapi történetét több millió női olvasó csodálja Brazíliától Kínáig.
Insomnia: Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!A terjedelem tökéletes. Három hónappal, három karakterrel egyszerre simán meg lehet barátkozni. Se nem túl sok, se nem túl kevés. Sikerült az írónőnek megtalálnia azt az arany középutat, ami befogadhatóvá, értelmezhetővé teszi a történetet. Ez a bűvös szám azért is nyerő, mert utána egyre többet és többet akar az ember, és a várakozás által még édesebb, még tökéletesebb lesz a folytatás. Sok kérdés felmerülhet bennünk a témával kapcsolatban, az eszkortlánysággal kapcsolatban, mégis ami volt bennem  elképzelés teljesen lerombolódott és átértékelődött. Nem minden olyan, mint amilyennek beállítják. Sokan botránykönyvnek tartják, pedig nem teljesen az. Ha eddig bármilyen lenézés is volt bennem, az teljesem megváltozott, hiszen megmutatja azt, amit sokan nem látnak, hogy milyen is igazából eszkortnak lenni. Nem minden a szex, adódhat olyan helyzet, ahol csak kell valaki és nem azért, hogy szexuális kapcsolat alakuljon ki a két fél között, hanem azért, hogy szerepet játsszon, másnak adja ki magát, mint aki valójában. Ami nagyon tetszett, hogy együtt tudtam érezni Miával, nagyon szépen ki van emelve a miért, ez ellen nem lehet másképp vélekedni, hiszen ha úgy vesszük a családjáért tesz mindent. A folytatásokat illetően iszonyat kíváncsi vagyok, főleg amiatt, hogy akiket eddig megismerhettünk pasikat szexisek, a férfiasság megtestesítői, igazi adoniszok, szinte minden nő álmai. De nemcsak ilyen pasik léteznek, ott van az árnyoldal is. Merem állítani, hogy az árnyoldalas pasik lesznek a legszórakoztatóbbak, a legkívánatosabbak, mivel a nők odáig vannak a rosszfiúkért. Nagyon várom a folytatást!


Január ~ Wes, LA

Sorsdöntő az első rész megítélése, hiszen itt dől el az olvasóban, hogy fogja e szeretni a történetet és, hogy akarja e folytatni. Számomra nagyon meglepő ez a hónap, a január, mivel egy egészen olyan élményt kaptam, amire nem voltam felkészülve. Azt hittem, hogy minden érzelemtől mentes kapcsolat fog kibontakozni a szemem előtt, de nem és emiatt nagyon nagy bajban vagyok, mivel imádtam. Imádtam, ahogy az írónő belecsap a közepébe, ahogy terelget, bemutat, információt nyújt és elkápráztat. Ritkán él át hasonlót az ember. Egyáltalán nem csodálkozom, hogy ennyire sikeres lett ez a sorozat.
Az első hónapunkban megismerhetjük III. Weston Charles Channinget, azaz West, a forgatókönyvírót. Tetszik, ahogy Audrey Carlan felsorakoztatja előttem a különböző férfi típusokat. Wes a gazdag, szőke, szörfös tulajdonságokat kapta meg, s már az első találkozáskor levett a lábamról, már akkor éreztem, hogy ez jó lesz, sőt ha így folytatódik szerelmes leszek. Nemcsak egy munka kapcsolat szabályaiba ad betekintést, hiszen annál sokkal többet nyújt. Érzéki, levesz a lábadról s egy-két jeleneten át elképesztően szexi, buja. Nagyon ötletes és odaillő, ahogy a lezárást kapjuk, főleg amiatt, hogy lehet, hogy nincs vége, mert mint kiderült a beharangozóból Mia megtalálja az Igazit. S ha már Mia. Felettébb szimpatikus lány, aki mindenre képes, ha a családjáról van szó. Kedves, nem egy éhes hiéna típus, akit csak a pénz érdekel. 
Tudom, hogy ez még nagyon az eleje, de felettébb sajnáltam, hogy eltelt az a bizonyos 24 nap és, hogy Miának el kell hagynia West, Los Angelest és a szép pillanatokat, élményeket.


Február ~ Alec, Seattle

Egészen különleges, s talán egy kicsit szokatlan, néhol furcsa is. A művészet egy igazán összetett eszme, amit nem lehet csak úgy megérteni. Mr. Február is egy művész, igazi egyéniséggel, mégis talál benne az ember valami szerethetőt, valami pozitívat. Mint már említettem Alec Dubois művész, de nem akármilyen, francia művész. Az írónőnek általa sikerült egy csipetnyi francia szellemet varázsolnia a lapokra, s ez az eszme végig jelen van. Nagyon különleges, ahogy Mia és Alec kapcsolata fel van építve, és megmondom őszintén én mindig is szexinek találtam a francia nyelvet, emiatt örülök, hogy sikerült egy olyan karaktert felépítenie Audrey Carlannak, aki különleges, de egyben különc is.  Egy olyan művészt, akinek minden egyes mozzanatában, rezdülésében ott rejlik a vonzalom, a szexuális vágy. Azonfelül, hogy kapunk elegendő pikáns, forró jelenetet; egy olyan gondolat is elvan rejtve a sorok között, amit minden nőben, lányban tudatosítani kellene. Nem véletlenül vagy az, aki. Szeretned kell magadat, hiszen nincs is szebb annál, főleg egy pasi szemében, hogy ha szereted magadat és minden egyes apró részletet, esetleg hibát, ami akár szexepil is lehet, elfogadsz és szeretsz, hiszen ez vagy te.


Március ~ Tony, Chicago

Mr. Március, azaz Anthony Fasano merőben eltér mind Westől, s mind Alectől. Étterem tulajdonos, örökös, a család legnagyobb reménysége, de egy súlyos titok hordozója is, ami képes mindent megváltoztatni. Nagyon jó volt olvasni, végre egy olyan hónap, ami nem csak a vonzalomról, szexualitásról szól, hanem valós problémát hordoz magával. A történetet végig körül lengte az olasz habitus, a túlontúl érzelmes családi viszony és a titok megléte. A szereplők sem tipikusak, viszont megtalálni köztük az oly jellemző olasz vonásokat. A családanyát, akinek határozott elképzelései vannak, és amit ő elgondolt annak úgy kell lennie. Érdekes, ahogy az írónő keresztezte a szálakat, ahogy szépen lassan kibontakozott és elérte azt, aminek már az elejétől fogva drukkoltam. Más volt, mégis hasonlóan Mr. Januárhoz és Mr. Februárhoz szerethető, nyílt, örömteli és megható. Ha a többi hónap is legalább ennyire különleges lesz, akkor biztos, hogy igazi kedvenc lesz a sorozat. Tony által az eszkort kérdést is egy teljesen új megvilágításban láthatjuk, s ez miatt nem lehet csak úgy ítélkezni.
"Annyira gyorsan történt minden. A szavai - "meg lehet csinálni" - olyanok voltak nekem, mint egy mentőöv, amit utánam dobnak a tengerbe, amikor fulladozom, de hiába, mert nem lehet felfújni."

"Féltékeny voltam rá, most ő énrám, ráadásul olyasvalaki miatt, akivel egyikünk sem találkozott. Mégis mi a fene folyik itt?"

" - Segítek neked. Ez a munka, a Szerelem a vásznon lesz a kulcs. Együtt megtaláljuk számodra a nyugalmat, és a művészetemen keresztül megmutatom neked, milyen csodálatos vagy."

" - Non. Rejtőzködöm a sötétben, csak akkor láthatsz, ha megvilágítod a képeimet. Te vagy az, aki életet ad a felületnek. A te szépséged tükröződik bennem, azt látod, ahogy a testem szólít téged és fordítva."

" - Már bocsánat, úgy érted, álmenyasszony. Ha  itt valaki az oltár elé megy veled, nagyfiú, az én leszek! - csattan fel megint, és a bajsza alatt motyogva levágja magát a székre."

" - Mi is örülünk neked, Mia. Tényleg. Bármikor szívesen látunk. Az, hogy segítesz ebben a helyzetben, hidd el, sokat jelent mindkettőnknek."

" - Ha szeretsz valakit, nem tehetsz mást, mint feláldozod magad érte. Magad elé helyezed, mert egy nap majd ő is megteszi érted ugyanezt."


Köszönöm az Insomnia Könyveknek a könyvpéldányt! Ha te is elolvasnád ide kattintva megrendelhető 5%-os kedvezménnyel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése