2017. január 4., szerda

R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel

Az ​​olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.
*Észbontóan jóképű – kipipálva.
*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.
*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.
Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan az értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel Kinsley már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.

"Megcsaltak először, megcsaltak másodszor... senki többet harmadszor?"

Úristen, iszonyat szexi ez a könyv. R. S. Grey hivatalosan is felkerült a kedvenc írónőim listájára. Eszméletlen, amit alkotott. Annyi pozitív vélemény után el sem hiszem, hogy még annál is jobb volt, mint amilyennek képzeltem.

Már maga a borító piszkosul szexi, csak úgy, mint a történet. Nagyon tetszik a színkombináció és az, hogy ennyire tökéletesen illik ahhoz a világhoz, amit az írónő szeretne megmutatni.
Éreztem, hogy imádni fogom, de hogy ennyire? Már a fülszöveg meg vett magának kilóra, és tudtam, hogy olvasnom kell, hiszen nekem írták, nagyon olyan érzésem volt.
A történet teljesen elvarázsolt. Volt benne tiltott szerelem, vonzalom, vágy és olyan karakterek, akikre nagyon érdemes odafigyelni. Az első oldal után éreztem, hogy jó lesz, hiszen már a kezdet annyira tökéletesre sikeredett, hogy nem lehetett más, mint kiemelkedő.
Kinsley karakterét nagyon hamar sikerült megszeretnem, ami nem is csoda, hiszen baromi jó fej, vicces, szarkasztikus, megnyerő a személyisége és kiváló barát. Az pedig csak plusz, hogy olyan alakkal rendelkezik, akire mindenki büszke lehet, s még sincs elszállva magától, tudja hol a helye és ő is olyan mindennapi gondokkal küzd, mint bárki más.

Sokan már réges-rég elszálltak volna maguktól, de nem Kins, aki mindig hű magához, sose hazudtolja meg magát és közben még a fociban is jó. Régen olvastam ennyire szeretnivaló lányról, aki mindent megérdemel, hogy boldog legyen.

Liam Wilder pedig minden nő álma, a megtért rosszfiú. Őszintén ki ne akarná, hogy egy ilyen pasi teperjen nála? Na, ugye. A fülszöveg elolvasása után pozitívan csalódtam Liamben, hiszen azt hittem, hogy egy nőcsábásszal lesz dolgom, aki bárkivel szívesen bonyolódik intim kapcsolatba, de nem. Odaadó, gondoskodó és iszonyatosan szexi pasival van dolgunk, aki miatt nem egyszer kívántam olvasás közben, hogy bárcsak lenne ilyen pasi a valóságban is, és bárcsak odáig lenne értem. Liam képes megolvasztani a női szíveket úgy, hogy közbe igazi férfi marad.

Már a kezdet-kezdetén perzselő, jól észrevehető Kinsley és Liam között a vonzódás, ami csak még jobban fokozódik, ahogy haladunk a történetben. Az írónőnek jár egy hatalmas gratuláció, amiért megírta ezt a könyvet és azért is, amiért ennyire ízlésesen tárta elénk az intimebb pillanatokat, különösen a konyhai jelenetet. Ami a legjobban tetszett benne, hogy a romantika mellett az írónő arra is figyelt, hogy a mellékkarakterek életébe is kaphattunk betekintést, személy szerint nagyon örülök Penn-nek és Beccának, sőt ami az illeti, nagyon szívesen olvasnám is a történetüket.

S hogy miről is szól valójában ez a kötet? Arról, hogy nem számít ki vagy, híres vagy nem, megérdemled a boldogságot. Betekintést is enged abba, hogy milyen egy híres focista barátnőjének lenni, s hogy mennyire nem lehet megbízni a sajtóban. Az írónő ezt olyan keretbe foglalja, ami megfelelően pikánsan humoros, s közben meg nagyon is őszinte.

Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a történet lezárásaként a többiek sorsába is betekintést nyerhettünk, még akkor is, ha csak egy-egy mondat erejéig. Kins és Liam története után alig várom, hogy olvashassam még R. S. Grey-től!


Kedvcsináló idézetek:

"Hát akkor ezt is adjuk hozzá a "Miket tud Liam?" listához!
1. Ágyba viszi a csajokat.

2. Professzionális focit játszik.
3. Magabiztosan hordja a Calvin Klein alsót.
4. Tud kötelet mászni."

"Ő az edzőm. A tiltott gyümölcs. Ő a csokoládé, én pedig a savanyúság. Nem kellene összekeverni a kettőt..."

"Ő volt nekem a sarkcsillag. Nem volt más választásom, hagytam, hogy hatással legyen rám a fénye, és odavonzzon magához. Olyan ösztönösen akartam őt, mint ahogy az ember levegőt vesz."

" - Nem azért vagyok veled, mert kihívást jelent, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem teszi izgalmassá a bujkálás. Az a reggel az irodámban életem egyik legerotikusabb pillanataként égett bele az emlékezetembe."

" - Azt mondanám, hogy jobban szeretlek, mint a hagyományos M&M'set, de fel kell kötnöd a gatyád, ha le akarod győzni a mogyorósat."

"A pasim domináns hím, és ha tehetné, körbehugyozná a területét. Úgy döntöttem, feszítem a húrt nála."

" - Én magasról leszarom, hogy mit gondol a világ, Kinsley. Annyira boldog vagyok veled! Arra összpontosítsunk, ami fontos. Rád és a focira. Csak ez számít."Köszönöm a Könyvmolyképző Kiadónak a könyvpéldányt!
Te is elolvasnád? Ide kattintva megrendelhető!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése