2016. október 24., hétfő

Élménybeszámoló ~ Pepe Toth dedikálás

Fel sem merült bennem, hogy ne menjek el a dedikálásra, mivel amióta a Luxen sorozat beszippantott azóta vártam arra, hogy legyen esélyem aláíratni Pepével a könyveimet. A kiadó általi korlátozás végett csak az Origint és az Opált sikerült dedikáltatnom, de nem baj, mert így is nagyon örülök.

Voltam olyan kis naiv, hogy csak 17.11-re értem a Westendhez hála a csodálatos tömegközlekedésnek, és már ekkor meglepődtem, hogy te jó ég mennyien vannak. Hihetetlen volt számomra, már csak azért is, mert ez volt az első olyan, hogy dedikáláson vettem részt. A sor baromi hosszú volt, egészen a vízesésig elért a vége. Nem tudom, hogy mennyien voltunk, de az biztos, hogy a szervezők szerintem nem vártak ekkora érdeklődést. De hét ebből is látszik, hogy mennyien imádjuk Jennifer L. Armentrout történetét, na meg persze Pepét.
Az igazat megvallva kicsit vicces volt, amikor többen is megkérdezték, hogy miért állunk sorba, egyszerűen nem tudták az emberek elképzelni, hogy mit osztogatnak ingyen, vagy milyen akció van, viszont amikor megmutattuk Pepe képét egyből értelmet nyert számukra, hogy érte bizony megéri órákig sorban állni.
Én majdnem 4 órán keresztül várakoztam, 21.00 előtt néhány perccel kerültem csak sorra, de nagyon is megérte a várakozást. Pepe nagyon cuki volt, próbált mindenkivel kedves lenni, néhány szót váltani és persze képet is lehetett vele készíteni.

Egyáltalán nem csodálkozom, hogy ennyien vannak oda érte, többek között én is. És nemcsak lányok, mert elszórtan 1-2 fiú is volt, nemcsak kísérőként.
A szervezők iszonyat türelmesek, közvetettek és kedvesek voltak. A szemfülesek észrevehették Deszyt és Rácz-Stefán Tibort is közöttük. De nemcsak őket, hanem megannyi rajongók, olvasót és kíváncsiskodót vonzott az esemény.
A végére jöttem csak rá, hogy nem volt olyan jó ötlet egyedül mennem, mivel a 4 órás sorban állás fárasztó. Ha megfogadtok egy jó tanácsot: sose menjetek egyedül dedikálásra! Többen sokkal jobb móka. Összességében minden várakozással töltött perc megérte, hogy találkozhattam Pepével és aláírathattam vele két könyvemet. Bízom benne, hogy neki is legalább annyira volt élmény ez az egész, mint számunkra. Nagy becsben fogom őrizni a dedikált példányaimat és a könyvjelzőt is, amit el lehetett venni a dedikálás során.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése