2016. július 12., kedd

Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót ~ Chapter 2

Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy könyv, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá…
Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni.
Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!Már itt is vagyok a második résszel, megint öt kihívással érkezem. Sajnos csak hétvégén volt időm garázdálkodni, de ha minden jól megy akkor ezen a héten lehet, hogy jön még egy bejegyzés, de ezt nem tudom megígérni. Érdekesebbnél-érdekesebb feladatokat találok, és próbálom a legjobb tudásom szerint kreatívan megoldani ezeket. Lássuk is:

#6  Ez az oldal a kéz- vagy ujjlenyomatoké. Piszkold be a kezed, majd nyomd a papírra!#7  Öntsd, löttyintsd, köpd, csöppentsd, lódítsd a kávédat ide!#8  Színezd be az egész oldalt!#9  Tépkedj csíkokat szakítsd fel!#10  Írj le egy szót újra és újra!Köszönöm a könyvpéldányt a Maxim Könyvkiadónak.

Ha megtetszettek a feladatok, akkor itt megtudjátok rendelni:
http://www.olvas.hu/termekek/mx957-nyird-ki-ezt-a-naplot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése