2016. július 8., péntek

Keri Smith: Nyírd ki ezt a naplót ~ Chapter 1

Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy könyv, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá… 
Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni. 
Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!
Érdekes, de amíg nem jelent meg magyarul, nem is tudtam, hogy egyáltalán létezik egy ilyen könyv, amit tönkre kell tenni. Persze, ahhoz hogy tönkretegyétek nem kell igazán ügyesnek lennetek, mert nincs meghatározva, hogy mi a jó és mi nem. A feladatokat szabadon lehet értelmezni. Lehet bele vinni egy kis kreativitást, de ez nem kötelező. Úgy csinálod meg, ahogy szeretnéd, és még a sorrend is lényegtelen.
Az elkövetkező jó néhány hétben, összesen 8 alkalommal fogok erről a kreativitást és gondolkozást fejlesztő könyvről bejegyzést hozni, ahol megmutatom nektek, hogy én hogyan értelmeztem és készítettem el a feladatokat. Első körben azokat válogattam össze nektek, amiket így első ránézésre érdekesnek találtam, és próbáltam fantáziadúsan végrehajtani a feladatokat, bár ez nem mindig sikerült. Azt tudnotok kell rólam, hogy minden könyvemre nagyon vigyázok, nem szeretem, ha pl. koszosak lesznek, ha pedig megvan törve a gerince sírni tudnék, szóval lehet, hogy teljesen másképp fogok néhány feladatot értelmezni, mint mások, de ez nem is baj, mert a lényeg az az, hogy mindenki saját magához hűen alakítsa a feladatokat, ezáltal érhető el, hogy egyedi legyen, hiszen, ha nem valakit majmolsz, akkor egy igazán egyedi könyvet kaphatsz végül, ami csak a tied, nincs senki másnak olyanja, mint neked, tied lesz az egyedüli darab a világon, és ez nagy szó. Az egyediséget szinte mindenhol értékelik. Nagy érték.
De elég is a szövegelésből, és lássuk mire jutottam:

#1 Állj ide! (Töröld bele a lábad, és ugrálj rajta!)#2 Minden leveledről gyűjtsd össze a bélyegeket!#3 Ezt az oldalt borítsd be csupa fehér dolgokkal!#4 Húzz vastag vonalakat, és vékonyakat is! Nagyon erősen nyomd rá a ceruzát!#5 Préselj le faleveleket és egyéb dolgokat!Erre a hétre ennyi lett volna, de következő héten ismét jövök a Nyírd ki ezt a naplót~ Chapter 2-vel. Ha gondoljátok a megjegyzés küldése mezőben ti is megoszthatjátok velem hol tartotok.

Ez a bejegyzés nem jöhetett volna létre a Maxim Könyvkiadó nélkül. Köszönöm a könyvpéldányt!

Tönkretennéd a könyvet? Itt megrendelheted:
http://www.olvas.hu/termekek/mx957-nyird-ki-ezt-a-naplot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése