2016. június 27., hétfő

Kylie Scott: Play- Futam

Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret…
Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.
Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?


Kylie Scott egy olyan írónő, akire érdemes odafigyelni. Olyan egyszerűséggel tudja megfogalmazni a mondandóját, hogy az nem igaz. Imádom a stílusát. A témaválasztás pedig tökéletes. Szerintem nincs olyan nő a Földön, aki ne képzelte volna el legalább egyszer, hogy milyen lehet rocksztár barátnőnek lenni. Az írónő ezt mutatja meg nekünk. Biztatást adva, hogy nekünk is sikerülhet, csak elég jókor jó helyen lennünk. Ez a kulcsa mindennek.
A borító, mint a Lick- Taktus borítója is eszméletlen. Nagyon tetszik. Nálam a tetoválások mindig is előnnyel indultak, és ezen a borítón is irtó jó a tetoválás, mivel nagyon szép és profi kivitelezésű az oroszlán, ami szinte uralja nemcsak az egész vadont, de még a borítót is. Egyből odatéved az ember tekintete, és még az sem zavar, hogy szegény srác feje le van csippentve. A dobütők, mint kellékek szintúgy telitalálat. Tökéletesen passzol Malhez. Tudtam, hogy érdemes az ő történetét i elolvasni, függetlenül attól, hogy ő e a kedvenc szereplőm vagy sem. De, mint az első résznél is említettem Mal Ericson az álompasi számomra. Minden megvan benne, amit egy pasitól elvárok.

Első mondat: "Valami tutira nem stimmelt."

Anne Rollins szemszögéből látjuk az eseményeket. Már elsőre nagyon szimpatikus volt a lány, az csak plusz, hogy egy könyvesboltban dolgozik és imád olvasni. Anne egy igazi önzetlen, segítőkész lány, akinek nagyon korán a saját lábára kellett állnia, hogy a saját húgát fel tudja nevelni és, hogy neki jó legyen az élete. Sajnos, ha túl önzetlen és segítőkész az ember, akkor sajnos nagyon hamar pórul is járhat. Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja.Igaz, hogy csak említés szintjén van szó Skye-ról, mégis erősen negatív hullámokat táplálok felé. Amit csinált az embertelen. Egy barátot ennyire nem lehet kihasználni, de ott az érem másik oldala is természetesen. Ha nincs Skye, akkor talán Anne se megy el Laurennel és Nate-tel bulizni, egy igazi Stage Dive buliba, ahol Tökfejjé válik, s csak ettől kezdve kezd el változni, mind emberileg s mind személyiségileg.
Köztudott, hogy a legtöbb dobos szexi, és ez Mal Ercsonnál sincs másképp. Már a Taktus alatt is nagyon érdekelt a története, már akkor kedvencemmé vált, de a Play kellett ahhoz, hogy igazán megszeressem a karakterét. Merem állítani, hogy a sorozat kötetei közül ez a kedvencem, pedig még nem is olvastam Jimmy és Ben történetét.
Nem is tudom, hogy mi lett volna Anne-nel, ha Mal nem hallgatja ki a telefonbeszélgetését, hisz ha úgy nézzük akkor Mal is beállt a sorba és kihasználta, csak most ebben benne van az is, hogy még jól is elsülhet a dolog. Őszintén, ki ne akarná, hogy egy szexi, tetovált dobos isten mintha- barátnője legyen? Na, ugye?
Mal, mint karakter nagyon szerethető. Olykor vicces és sajnos a titka miatt, amire számítottam, mert olyan egyértelmű volt, magányos is, próbál megfelelni a szülei elvárásainak és ember legyen a talpán, aki képes megállítani, ha dühöng. Mint általában a dobosok többsége, ő is energikus, nem képes sokáig nyugton maradni, de mindemellett egy olyan pasi, aki ha jó kezekbe kerül, szelídíthető, ami igencsak megéri, mert olyan élményekben lehet része az embernek, hogy hűha.
Nem egy, s nem két olyan jelenet volt, ami egyszerre szórakoztató és belepirulós volt. Imádom Malt, úgy ahogy van! Tökéletes álompasi. Még az sem zavaró benne, hogy néha gyerekes és iszonyat sértődékeny, de garantáltan megéri kibékülni vele.
Annak különösen örültem, hogy David és Evelyn pillanatokat is kaptam. Az esküvős ötlet Davidtől telitalálat volt. Ki gondolta volna, hogy ilyen figyelmesek is tudnak lenni a világsztár rockerek?
Anne kishúga, Lizzy hatalmas arc. Alig várom a történetét Bennel, mert tagadhatatlan, hogy vonzódnak egymáshoz.
Reece-t, a nőimádó főnököt sajnáltam is, meg nem is. Túl későn jött rá, hogy mit is érez, és, hogy mit akar Anne-től, de ez általában így szokott lenni. Mi csajok azt hisszük, hogy a kiszemeltünk a tökéletes, ideális partner majd bekerül a képbe valaki más, és rá kell jönnünk, hogy bizony tévedtünk. DE Anne-nek Malcolmra volt szüksége, és van benne valami sorsszerű. A megismerkedésük meg, ahogy szépen lassan kialakul köztük a vonzalom; nem mindennapi, de pont emiatt olyan csodálatos. Az erotikus részek aránya pont jó, annyi volt, amennyire szükségszerű volt. Kylie Scott nagyon jól felépítette a karaktereket és a cselekményt is. Úgy, ahogy van engem kilószámra megvett és már nagyon várom a folytatást. Malből sosem elég, szóval remélem, hogy olvashatok még róla és anne-ről is.

Utolsó mondat: " - Hé, tökfej! Még szép, hogy az vagyok!"

Kedvcsináló idézetek:

"Mit is szoktak mondani a rosszfiúkról? Valakinek ideje lenne már feltalálnia az ellenszert."

" - A lényeg, hogy mind a ketten heterók vagytok - magyarázta. - Pasik és csajok soha nem lehetnek csak barátok, mert az egyik mindig bele van zúgva a másikba. Ez az élet rendje."

" Bond és az összes többi elbújhat mögötte. Bármikor egy öltönyös dobost választanék helyettük."

" - Túl sok könyvet olvasol.
  - Olyan a világon nincs! - kiáltottam fel, teljesen megrökönyödve."

"Csak talán az, hogy éppen ezért olyan gáz, ha valakihez túlságosan közel kerülünk. Mert ha csak egy kis esély is van arra, hogy a távozásuk darabokra törné a szíved, akkor jobb, ha te lépsz le előbb. Senkinek nem kellene olyan hatalommal bírnia fölötted, hogy kényszeres-depressziós időszakot élj át, vagy hektószám döntsd le a gint a torkodon (ami anya kedvenc módszere volt a csalódások feldolgozására). Úgy tűnik, olyan lecke ez, amit az embernek újra és újra meg kell tanulnia, amíg végre felfogja. Nos, én most alaposan megtanultam. Nagyon is."

" - Ez az én hibám, Anne! Egy seggfej voltam. Túlságosan hülye ahhoz, hogy észrevegyem, ami az orrom előtt van, amikor pedig észrevettem, már túl késő volt."

"Nem kezdtem megint bőgni. Biztosan csak allergiás vagyok, vagy ilyesmi. Talán az érzelmekre. Csakis ez lehetett, mert ez a pasi elérte, hogy állandóan mindenféle érzelmek törjenek rám."

" - Ja. értem. - A szappant végighúztam a kemény combokon is. Elhatároztam magamban, hogy ő lesz minden idők legtisztább és legcsillogósabb rock and roll dobosa."

Megtetszett? Itt megrendelheted: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/kylie-scott-play-futam-stage-dive-2-7315

4 megjegyzés:

  1. Most már mindenképp el kell olvasnom a sorozatot. A következő vásárlási listámon biztos benne lesznek :-)

    VálaszTörlés
  2. Imádtam én is. Letehetetlen könyv. Olvastam mind a 4 részt. Így tudom, hogy az írónő tényleg fantasztikus sorozatot alkotott. Szerethető figurákkal. :) :) Elég nehéz újat írni, hiszen annyi sztori hasonló, ez mégis valahogy más volt. *.*

    VálaszTörlés
  3. Juuj ���� nagyon kedvet kaptam hozza,hogy ezt elolvassam ���� remelem mihamarabb sikerul is ��

    VálaszTörlés