2016. június 6., hétfő

J. L. Armentrout: Trust in me- Bízz bennem

A NEW YORK TIMES sikerlistás írónőjének legújabb könyve, a VÁROK RÁD folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.
Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.
Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy végre őszinte és hosszan tartó szerelemre találjon?


Kíváncsian kezdtem neki, érdekelt, hogy milyen pluszt képes adni a Wait for you után, de azt gondolni se mertem, hogy jobban fog tetszeni, mint Avery szemszöge. Be kell látnom, hogy Cam befészkelte magát a szívem egyik csücskébe. Csak azt sajnálom, hogy kevés hozzá hasonló pasi van. Még mielőtt elkezdtem volna olvasni úgy voltam vele, hogy nem lesz belőle bejegyzés, de aztán Cam csak kiharcolta magának. Már jó néhányszor szembesülnöm kellett azzal, hogy a fiú/férfi szemszögek sokkal jobban képesek megfogni, mint a lányoké/nőké. Ez annak is betudható, hogy magam is lány vagyok és ezáltal sokkal jobban érdekel, hogy mit gondolnak a pasik. Érdekes a fejükkel látni a dolgokat. Csak ajánlani tudom, hogy olvassátok el. Ha tetszett Avery szemszöge, Camé is fog. Amellett, hogy a közös élményeket új szemszögből is átélhetjük pluszba még betekintést is kaphatunk Cameron életébe és további részleteket tudhatunk meg. Tényleg nagyon-nagyon érdekes! Teljesen levett a lábamról, és nemcsak Cam kockái miatt. Már maga a borító is telitalálat. Ez a zöldes-kékes kontraszt a fekete-fehérrel valami eszméletlen jó. Ki merem jelenteni, hogy az eddigi legjobb J. Lynn borítóval van dolgunk. A borítón szereplő páros is kifejezőbb és talán mindközül a legérzékibb. Attól függetlenül, hogy a borítón szereplő lány nem azonosul Averyvel, legalábbis én másképp képzelem el. A srác nem az igazi Cam, de mint borító nagyon ütős. A kivitelezés és a színkombináció is szinte tökéletes. Jól kihangsúlyozza a lényeget.

Első mondat: "Jase Winstead kegyetlen kis rohadék volt."


Már ahogy kezdődik azt imádom. Már a legeslegelején, a Wait for you-ban is nagyon kedveltem Jase karakterét, és Cam által még többet tudhattam meg róla. Tipikusan egy olyan srác, akit csak szeretni lehet, még akkor is, ha olyanba szeret bele, aki tabu lenne, de ezt még meg lehet és úgy érzem, hogy meg is kell bocsátani neki. Nagy meglepetés volt, hogy tényleg ennyire jóban tud lenni bárkivel, és még Steph, aki egy igazán érdekes karakter, sem tudja figyelmen kívül hagyni. Az meg már csak bónusz, hogy Jase történetének egy fejezete megtalálható a könyv végén. Előre érzem, hogy imádni fogom Theresát, Cam tesóját is. Ollie az Cam barátai közül, aki megér egy misét, mint már említettem a Wait for you-nál nagyon bírnám, ha összejönne Brittel. Ütős párost alkotnának.
Maga a történet gördülékeny, élvezetes és Cam által irtó szexi. De még mindig nem bírom ezt a "szivizést" nála, viszont cuki, hogy már az első pillanattól kezdve Eperkézi Averyt. A cselekmény hozta a már megszokott részletességet és könnyű szerrel vegyített bele újdonságokat. Érdekes volt, hogy a kapcsolatukon kívül Cam múltjába is mélyebb betekintést kaphattunk és végre az is előtérbe került, hogy hova vezet Cam élete, a döntései alapján mi is az, amit a jövőtől vár. Imádtam Cam belső gondolatait, pasiból van és nála sokkal több volt a szexuális jellegű gondolat, de ez teljesen rendben van. Különösen tetszett, hogy Jennifernek sikerült Cameront úgy ábrázolnia, ahogy én elképzelem az egyetemista srácokat. Bulik, pia és az elengedhetetlen csajozás. Érdekfeszítő volt olvasni azokat a részeket, amikor már látszik Cam-en, hogy változás állt be nála e tipikus dolgok között. A személyiségfejlődése sem elhanyagolandó. Óriási előrelépést tapasztalhatunk. A könyv eleji és könyv végi Cam mérföldkövekre van egymástól. De ez nem is bal. mindamellett, hogy Cam ennyit változott, amellett sem lehet szó nélkül elmenni, ahogyan Raffaellóval bánik. Példaértékű!
És akkor még a sütés iránti szenvedélyét nem is említettem. Szívesen megkóstolnám a csokis kekszét például. Igazi csoda ez a pasi.
Azt kell, hogy mondjam, hogy a Trust in me alatt többet mosolyogtam és jobb kedvem volt, mint a Wait for you alatt. Van benne valami olyan plusz, ami élvezetessé teszi. Nem tudom, hogy ezt Jennifer, hogy csinálja. először Daemon, most meg Cam. Ki lesz a következő? Jase? Hát... esélyesnek tartom, nagyon is.

Utolsó mondat: " - Köszönöm, hogy bízol bennem!"


Kedvcsináló idézetek:

" - Csak néhány alkalommal próbáltam elhívni. - Ahol a "csak néhány alkalommal" valószínűleg az évszázad kampó dumája volt. - És minden alkalommal nemet mondott."

" - Ó, titokban az első pillanattól kezdve halálosan szerelmes volt belém, de tudod mit? Szó szerint futnom kellett utána, és ha nem kell futni egy lány után, akkor valószínűleg nem is éri meg, hogy energiát fektessek bele. Érted, mit akarok ezzel mondani?"

" - Egy napon feleségül veszem a csajt. - Úgy hallottam a saját hangomat, mintha valaki egészen más mondta volna.
Jase félrenyelte a sörét, majd előrehajolt, és szakadozottan próbált lélegzethez jutni.
  - Szentséges szar!"

" - Nagyon tetszik nekem, Brittany. És ennek semmi köze bármi olyan baromsághoz, hogy kihívást jelent, vagy sem. Tudom, milyen voltam a gimiben, de hidd el, hogy most már más vagyok. - Aztán mély levegőt vettem, lassan kifújtam, és hozzátettem: - Na és persze azt is érzem, hogy Avery... más."

"A titkok... nos, vannak alkalmak, amikor fontos, hogy megtartsuk őket, és vannak olyanok is, amikor eleve megölik azt, amiből talán valami gyönyörű is kifejlődhet."

" - Azóta próbálom elérni, hogy csodálatosnak nevezz, amióta először nekem rohantál. Ha tudom, hogy ehhez egy fogkefe is elég, akkor már sokkal hamarabb adok neked egyet. Jól elbénáztam."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése