2016. február 26., péntek

Teen Wolf tag

Egy Teen Wolf taggel készültem nektek. A kérdéseken egy picit változtattam, de a zöme megmaradt eredetinek.

1. Ki a kedvenc szereplőd?
~ Sokáig Stiles volt, de már nem ő. Kezdtem megunni a karakterét és amikor bekerült a képbe Theo Raeken ő lett a nagy kedvencem és még most is az. Érdekes karakter és nem is néz ki rosszul. A másik kedvencem Brett. Sajnálom hogy olyan keveset szerepel.


2. Ki a kedvenc párod?
~ Egyértelműen Hayden és Liam párosa.
3. Miért kezdted el nézni a Teen Wolf-ot?
~ Elsőnek a tévében láttam meg ezt a sorozatot és nagyon tetszett. Akkoriban nagyon farkas mániás voltam és így léptem először kapcsolatba a sorozattal. Az elején még szinkronnal néztem, de aztán rájöttem hogy felirattal és eredeti nyelven sokkal élvezetesebb, így a mai napig felirattal nézem. Higyjetek nekem így sokkal jobb. A szinkron hangok nem adják vissza azt az élményt, amit a színészek eredeti hangja nyújt.


4. Melyik volt a kedvenc részed?
~ Mindegyik évad számomra más élményt nyújtott, de még nem volt olyan rész ami különösen jobban tetszett volna, mint a többi. Viszont a mostani 5.évad minden egyes része izgalomban tart és alig várom a folytatást minden egyes héten.


5. Mi volt az első benyomásod a Teen Wolf-ról?
~ Nem nagyon emlékszem, de valami olyasmi lehetett, hogy "Úristen! Nekem ezt néznem kell!"


6. Scott vagy Stiles?
~ Scott. Mint már említettem Stiles kiesett nálam a kedvencek közül.  Amúgy láttátok már "Scott" tetoválásait? Irtó szexik!7. Theo vagy Parrish?
~ Mindkettő!!!!!!!!!!8. Lydia vagy Malia?
~ Lydia egyértelműen. Malia nem áll olyan közel a szívemhez és nagyon ajánlom neki, hogy ne nézze ki magának Theo-t! Egy Banshee számomra sokkal jobban érdekes, mint egy újabb vérpréri, ami ha úgy vesszük vérfarkas csak kisebb.
Ennyi lett volna ez a tag. Remélem azért tetszett. Ha van kedvetek ti is csináljátok meg és küldjétek el nekem. Kíváncsi vagyok a válaszaitokra :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése