2016. február 26., péntek

Cinder és Ella-extra 6.

Brian és Ella a Mar & Mel bloggereivel beszélget. Mivel ez már a sokadik ilyen interjú, annyit legalább sikerült elérni, hogy Brian a tárgynál maradjon (többnyire), de meghazudtolni azért nem tudja magát. ;)

Mar & Mel: Annyira örülünk, hogy végre találkozhatunk a Cinder és Ella főszereplőivel! Köszönjük, srácok, hogy beugrottatok hozzánk dumálni.

Brian: Mi köszönjük a lehetőséget. Nagyon élvezzük ezt az egész blogturné cuccot.

Ella: Blogturné cuccot? Ez egy szakszó?

Brian: Most, hogy kitaláltam, már az. Simán megtehetem, te nő. Tudod, hogy igazi tendteremtő vagyok. ;)

Mar & Mel: Az egyszer biztos! Brian, mi neked és A Cinder-krónikának is nagy rajongói vagyunk. Annyira izgatottak lettünk, amikor megkaptad a szerepet. Milyen volt eljátszani a kedvenc könyvszereplődet?

Brian: Valóra vált álom. Még soha nem élveztem ennyire egyetlen munkámat sem, és soha nem dolgoztam olyan keményen, hogy élethűen alakítsak egy karaktert.

Mar & Mel: Ilyen helyzetben egy hozzád hasonló hatalmas rajongó biztos az idegeire ment mindenkinek a forgatáson, a rendezőtől kezdve a forgatókönyvíróig.

Brian: Az nem kifejezés! És még csak nem is szégyellem. De én legalább nem a sztárallűrjeimmel mentem az emberek agyára, mint Kaylee. Csak élt egy elképzelés a fejemben arról, milyennek kell lennie a filmnek, és nem bírtam elviselni, hogy bármit elszúrjanak benne. Esküszöm, csomószor láttam az apámon, hogy legszívesebben a puszta kezével ölne meg, amiért állandóan beleszólok a munkájába. De nem tehettem mást, végül is A druida herceg volt a tét!

Mar & Mel: Mi a legjobb abban, hogy Ella félig latin?

Brian: Először is a külseje. A bőrszíne és a szeme közti kontraszt miatt annyira gyönyörű, hogy szinte fáj ránézni. De magunk közt szólva azt imádom legjobban, amikor mocskos kis semmiségeket mond nekem spanyolul. Na jó, Ellát ismerve valószínűbb, hogy olyankor csak sérteget, de ahogy peregnek a nyelvéről a szavak… az állati szexi! Így már nem merem megtanulni a nyelvet, mert ha érteném, miket mond, odalenne a varázs.

Mar & Mel: Jaj, ez irtó romantikus! Ti ketten nagyszerű párost alkottok. Mesélj egy kicsit a megismerkedésetekről. Miért jó, hogy a neten történt?

Brian: Semmi pénzért nem cserélném el a megismerkedésünket! Rábukkantam egy blogra, ahol olyan könyvekről olvastam, amiket én is nagyon szeretek. És úgy éreztem, muszáj írnom egy rajongói levelet a bloggernek.

Ella: *felhorkan* Rajongói levelet?! Szóval te annak nevezed?

Brian: *Ellára vigyorog* Mindenesetre ahhoz eléggé tetszett, hogy egy szerelmes levéllel válaszolj. A többi már történelem.

Ella: Ne is figyeljetek rá, azt sem tudja, mit beszél! Küldött egy levelet a szerkesztőnek, amiben őrültnek nevezett. Mire válaszul megírtam neki, hova dugja föl a levelét.

Brian: *nevet* Mondom: a többi már történelem. Az volt a legjobb a kapcsolatunkban, hogy nem ismertük egymást személyesen. Életemben először önmagamat adhattam, és nem kellett azon aggódnom, hogy Ella magamért kedvel-e, vagy csak mert gazdag, híres és jóképű vagyok. Plusz mindig őszintén megmondta a véleményét. Rajta kívül senki nem mer vitázni velem. Hát csoda, hogy belezúgtam, miután elolvastam a levelét?

Ella: Ez igaz. A srác él-hal egy jó kis vitáért. Esküszöm, nem színésznek, hanem politikusnak kellett volna mennie! Amúgy én is örültem, hogy mindig őszinték vagyunk egymással, de mivel nem tudtam a hírnevéről, kezdettől vágytam rá, hogy találkozzunk. Igaz, ha ez túl hamar bekövetkezik, valószínűleg soha nem ismerem meg Brian igazi énjét, amit a legtöbb ember elől rejteget. Ami nagy kár, mert a személyisége a külsejénél is fantasztikusabb.

Brian: Ahh! Köszi, bébi. De meg kell mondanom, én egyformán értékelem a külsődet és a belsődet. *ördögien vigyorog* Különös tekintettel bizonyos külső testrészeidre.

Ella: Brian!

Brian: A szemedre gondoltam, Ella! Gyönyörű a szemed. Jesszus, te nő, és még rám mondod, hogy piszkos a fantáziám…

Mar & Mel: Öö… oké… szóval… Ella, sok chilei olvasónk van. Az anyukád odavalósi, igaz? Szeretnél egyszer ellátogatni az országba? Vagy Latin-Amerika más részeibe?

Ella: Hát persze! A világon mindenhova szeretnék elutazni, de Chilébe mindenképp. Az anyukám és a családja Concepcionból jött az Államokba, amikor anyu tizenkét éves volt, szóval sok mindenre emlékezett a szülőhelyéről. Rengeteget mesélt a városról, és egy csomó képet is mutatott. Varázslatos helynek tűnik. Igen, feltétlenül szeretnék egyszer eljutni oda.

Mar & Mel: Milyen tanácsot tudnál adni nekünk, mint egyik blogger a másiknak?

Ella: Kérjetek meg egy híres színészt, hogy népszerűsítse a blogotokat. Csak viccelek. Habár az tényleg segít. ;) Most komolyan: az a legjobb, ha önmagatokat adjátok a posztjaitokban. És ha az olvasók úgy érzik, mintha személyesen ismernének titeket, az kiemel az összes többi blogger közül, akit követnek.

Mar & Mel: Köszönjük. És hadd mondjuk el, hogy fantasztikus az oldalad. Annyira viccesek a posztjaid! Főleg most, hogy nyilvános lett a kapcsolatotok Briannel. Elképesztően szórakoztatóak vagytok együtt. Milyen érzés egy ilyen sráccal járni? Mármint egy hírességgel. Biztos nehéz és hihetetlenül csodás egyszerre. ;)

Ella: Nehéz szavakba foglalni. A hírnév tényleg nagyon-nagyon szokatlan, és sokszor elég fárasztó, de azt hiszem, a tudat, hogy évekig ismeretlenül chateltem egy ilyen pasival, jobban letaglóz, mint az, hogy filmsztár. Úgy értem, nekem Cinder mindig egyszerűen csak Cinder volt. Most meg néha ránézek Brianre, és hirtelen belém hasít, hogy te jó ég, ez a srác egész idő alatt a legjobb barátom volt.

Mar & Mel: Tervezed, hogy valahogyan megpróbálsz segíteni azoknak, akik hozzád hasonló szörnyűségeken mentek keresztül?

Ella: Igazából már el is kezdtem. Nemrég tartottam néhány nyilvános beszédet az élményeimről, és újabb szereplésekre is felkértek. A Kenneth Long Show-val kezdődött: A druida herceg bemutatója után Briannel meghívtak minket a műsorba, és miután elmeséltem a történetemet, rengeteg felkérést kaptam különböző szervezetektől, hogy osszam meg az emberekkel, miken mentem keresztül. Legjobban az lepett meg, mennyire élveztem az egészet. Eleinte attól féltem, túl ideges leszek, ha közönség előtt kell szerepelnem, de Brian meggyőzött, hogy ez sem sokban különbözik attól, amikor megosztom a blogon a gondolataimat. Igaza volt.

Brian: Persze hogy igazam volt. Ella tarolt. Az emberek úgy bömböltek, mint a kisbabák. Ellamara egyszerűen bámulatos nő.

Ella: *elpirul* Csak boldoggá tesz a tudat, hogy a történetem esetleg segíthet másoknak megbirkózni a saját nehézségeikkel. Így legalább valami jó is kisül a tragédiámból. Mármint Brianen kívül, természetesen.

Mar & Mel: Ez nagyszerű! Biztosra veszem, hogy rengeteg embernek segítesz ezzel. Ránk legalábbis nagy hatással volt a történeted. Köszönjük, hogy eljöttetek, élmény volt veletek beszélgetni. Minden jót kívánunk Brian következő filmjéhez és a kapcsolatotokhoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése