2016. február 26., péntek

Cinder és Ella-extra 5. - interjú Briannel

Britának, a Bonjour Y’all bloggerének valamilyen csoda folytán sikerült egy teljes interjú erejéig nyugton tartania Briant. Sőt azt is elérte, hogy ne térjen el a tárgytól, és tényleg a kérdésekre válaszoljon! :-)


Köszönöm szépen, hogy vállaltad az interjút, Brian. Bevallom, alig bírok magammal az izgalomtól. Nagy rajongód vagyok, amióta csak eljátszottad Kyle Hamiltont az Sz mint Szűzben. Mondd, találkoztál valaha az igazi Kyle-lal és Valerie-vel?

Ugyan már, én köszönöm a lehetőséget, Brita. Szeretek a rajongóimmal találkozni, és örülök, hogy tetszett a film. Bevallom, kicsit nehezemre esett Kyle-t alakítani. Ismerem személyesen a srácot, és ki nem állhatom. Tisztára el van szállva magától, és bármit megtenne egy kis médiafelhajtásért. A hozzá hasonló alakok miatt olyan rossz a celebek híre. De azt el kell ismernem, hogy a sztorijuk tényleg jó, örülök, hogy szerepelhettem a filmben. Valerie erős, csodálatra méltó nő; nem találkoztam még vele, de szeretnék. Ha másért nem, hogy megkérdezzem, mit lát Kyle-ban…

Nehéz eldönteni, melyikőtök sztorija jobb: Kyle-é és Valerie-é, vagy a tied és Elláé. Amúgy én is a neten ismertem meg a férjemet, úgyhogy mindig szívesen hallok olyan boldog párokról, akik így jöttek össze. Pontosan mikor jöttél rá, hogy szereted Ellát?

Simán lemossuk Kyle-t és Valt! (Bocs, Val.) Most komolyan: a mi történetünk Ellával mindent visz. Amúgy nagyon klassz, hogy a neten ismerted meg a férjed, Brita. Az ilyen kapcsolatokat általában nem tartják sokra, de szerintem jó, hogy a neten önmagad lehetsz. Nem hiszem, hogy a kezdeti anonimitás nélkül valódi, mély kapcsolat alakulhatott volna ki köztünk Ellával. Jó tudni, hogy önmagamért szeret. És nem kétlem, hogy így van. Ahogy én is önmagáért szeretem. Igen, így igaz: beleszerettem egy lányba, akivel addig soha nem találkoztam. Már akkor megtetszett, amikor válaszolt a levelemre. Aztán belezúgtam. De csak akkor tudtam meg, milyen sokat jelent nekem, amikor hirtelen eltűnt. Hatalmas, tátongó űrt hagyott az életemben. Amikor elvesztettem őt, az olyan volt, mintha kitépték volna a szívemet. Akkor jöttem rá, hogy őszintén, igazán szeretem. Amikor újra felbukkant az életemben, az kész csoda volt, és tudtam, bármit megteszek, hogy megtarthassam.

Most, hogy összejöttetek, mi a legnagyobb változás az életedben?

Hogy le kell hajtanom a vécéülőkét. Időnként elfelejtem, és ez megőrjíti Ellát. Néha szándékosan fent hagyom, csak hogy bosszantsam. Olyankor úgy néz rám, mint egy… na mindegy, hagyjuk. De ne mondd el neki, hogy direkt csinálom, oké? Viccet félretéve: a legnehezebb az állandó aggódás. Ellával az érzéseink, a kapcsolatunk stabil, viszont mindkettőnk élete zűrös, persze hogy aggódom érte. Még mindig előfordul, hogy bántó dolgokat vágnak a fejéhez − idióta emberek mindenhol vannak −, és ez pokolian dühít! Ella valahogy sokkal könnyebben lerázza magáról a sértő megjegyzéseket. De nem tehetek róla, nem bírom elviselni, hogy bárki is bántsa. Folyton próbálom védeni, pedig tudom, hogy erős, és képes vigyázni magára. Esküszöm, mostanra fekélyem lett az idegességtől. Tuti, hogy egyszer én is az a fajta apa leszek, aki fegyverrel a kezében fogadja a lánya fiúit.

Mesélnél egy kicsit a legfrissebb munkádról?

Persze. Nemrég fejeztük be a kedvenc rendezőm, Zachary Goldberg új filmjének, A Vörös Pimpernelnek a forgatását. Én alakítom Sir Percyt. Ez olyan élmény volt, amit soha nem felejtek el, a film egyszerűen fantasztikus lesz! Jövő hónapban pedig elkezdjük forgatni A Cinder-krónika következő részét. Alig várom, hogy megint belebújhassak a jó öreg Cinder bőrébe. És Ella is teljesen bezsongott, mert ott lehet a forgatáson. Hetek óta másról sem beszél.

Az eddigieken kívül van olyan kedvenc regényed, amit nagyon szeretnél, ha megfilmesítenének? És ha igen, mi lenne az álomszereped benne?

Hát Cindernél nincs jobb, ez egyértelmű. Ő az örök kedvencem. De Sir Percyt eljátszani is valóra vált álom volt, úgyhogy igazán nincs miért panaszkodnom. Viszont ha választhatnék még valakit, az mindenképp Monte Cristo grófja lenne. Remek történet, mesés szerep. A gróf összetett jellem, akinek sok különböző oldala van, meg úgy egyáltalán menő arc. Na az tényleg jó buli lenne!

Még egyszer köszönöm, hogy időt szántál ránk. Van más is, amit szívesen megosztanál az olvasókkal?

Én köszönöm, hogy itt lehettem. Sajnálom, hogy Ella nem ért rá, de az apjával van programja, és nem tudott időben elszabadulni. Mindenesetre mindenkit üdvözöl. Ja, igen: vegyétek meg a könyvet, emberek. Találkoztam a szerzővel, és ez a Kelly nagyon jó fej, keményen dolgozott, hogy ilyen klassz sztorit hozzon össze nekem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése