2016. január 14., csütörtök

Kylie Scott: Lick-Taktus

Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte 
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!

Húh! Iszonyatosan tetszett. Nagyon szexi volt! Nagyon betalált nálam a Stage Dive 1. része. Minden lány, aki valaha is eljátszott a gondolattal, hogy milyen lehet egy rocksztár barátnőjének lenni, netalántán feleségének, az most megtudhatja. Én mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen lehet. Sokkal jobban oda tudok lenni egy rockerért, mint egy focistáért. Most éppen a Crown The Empire és Memphis May Fire korszakomat élem. Nagyban hozzájárult az a tény, hogy az írónő ausztrál, hogy mindenféleképpen el akarjam olvasni. Nagyon közel áll a szívemhez minden, ami egy kicsit is köthető Ausztráliához. Nem tudom, hogy ez miért van, de amióta az eszemet tudom odáig vagyok az országért és mindenért, ami ausztrál.
A borító hihetetlenül szexi. És istenem azok a tetoválások. Azt hiszem megtaláltam az idei év kedvenc borítóját és történetét. Sokmillió csillagot érdemel mindkettő.

Az egész történet egy vad 21. szülinapi bulival indul Las Vegasban. A fenomenális este után Evelyn nem emlékszik semmire, egy bitang nagy gyémántgyűrű figyel rá az ujjáról és egy hihetetlenül szexi pasi is jelen van. Gáz, ha nem emlékszik az ember a saját 21. szülinapjára, de a sok tequila nem is nagyon válthatott volna ki mást. Evelyn az életbe nem gondolta volna, hogy a szexi idegen pont David Ferris, barátnője kedvenc bandájának, a Stage Dive-nak a gitárosa, aki mellesleg most már az ő férje.

David irtó dühössé válik amiatt, hogy Ev közli, ő válni akar. Arra viszont nem számított, hogy a fenekére varratta David nevét és a sajtó nem fog leszállni róla. Még a Portlandi otthonában is a sajtó és a paparazzik kereszttűzébe kerül. Ezalól Sam, David egyik testőre menekíti meg, mivel David kérésére elviszi a lányt Los Angelesbe, a banda jelenlegi házába, hogy legyen néhány nap nyugta és addig is leszállnak róla a sztoriéhes hiénák. A találkozás nem éppen valami szerencsésen indul Davis és Ev között. És ehhez még jön Jimmy is, David tesója, aki nem valami hűde kedves a lánnyal. Egyedül Mal az, aki rendesen viselkedik vele, és talán pont emiatt meg amiatt, hogy ő a Stage Dive dobosa lett a kedvenc mellékszereplőm. És nagyon-nagyon várom, hogy olvashassam az ő történetét. A mindig kedves, szőke dobos történetét.

Mal menekíti ki Evelynt abból a tébolyból, ami a Los Angeles-i házban történik. Kimenekíti Adrian és az ügyvédek karmai közül, David ahhoz sem vette a fáradtságot, hogy ott legyen a válási papírok aláírásánál. Mondjuk végül semmilyen válás nem történik.
Na szóval, Mal elviszi Evt a tengerparti házához és tök jól elvannak egészen addig, amíg meg nem jelenik David. Úgy-ahogy megbeszélik a dolgokat és elmennek David házába Montereybe. Próbálják tisztázni a helyzetet, kirakni a puzzle darabjait, mert Evelyn ugyebár alig emlékszik valamire. Ott kezdik az egészet, hogy kiskifli-nagykifli, csóka majd aminek jönnie kell. David eszméletlen egy pasi. Olyannyira figyelmes, hogy komolyan mondom ilyen nincs a való életben. Nem tudnak minden időt együtt tölteni Pamék és Mal miatt, de egyre közelebb kerülnek egymáshoz és már nem olyan biztosak benne, hogy a válás az olyan jó lenne kettejükre nézve.
Végülis amiért úgy döntenek, hogy nem válnak el, hanem megnézik mi sül ki ebből az egészből én annak fenomenálisan örültem. Persze nem tart minden örökké és amikor visszamennek LA-be, be is következik a baj. A mindig is ellenszenves Martha, aki David exe és első szerelme, aki Jimmyvel csalta meg, megcsókolja, akkor Evnél elszakad a cérna és visszamegy Portlandbe, mert látni se akarja ezekután Davidet. Eközben Jimmy elvonó kúrán van. Egy hónappal a csók után David megjelenik Evelynnél és addig próbálkozik, míg végül mindent megbeszélnek és úgy-ahogy kibékülnek. Ev szüleinél töltött vacsora ébreszti fel a szemüket arra, hogy mennyire is szeretik egymást és nem tudnak egymás nélkül élni. Imádtam minden egyes sorát és tiszta Jimmy sokkal szimpatikusabb, mint a betépett.


Kedvenc idézeteim:

"Az ember abból is tanulhat, ha ennyire teljesen és tökéletesen elpusztítja valaki a szívét – mert ilyenkor az egész világ új nézőpontba kerülhet, amiből még jó dolgok is kisülhetnek."

"– Nem szeretem, ha már ilyen korán reggel igazad van, úgyhogy légy szíves, hagyd abba!"


Olvasás közben ezt a számot hallgattam remélem azért, aki olvassa a blogot nem fog idegtépést kapni ha rámegy a számra :)


2 megjegyzés:

  1. Uuu Davidet IMÁDTAM*-* Elsőre asszem az alexandrában találtam rá, nem sokkal utána ki is olvastam:3 és a könyves-pasijaim száma nőtt😂
    amúgy jó a stílusod:3 (olvasott könyvek alapján hasonló, legalább a könyvek terén xD)

    VálaszTörlés