2015. október 28., szerda

Molly McAdams: Kétesélyes szerelem

A tizennyolc éves Harper egész életét tengerészgyalogos apja szigorú felügyelete alatt töltötte, most azonban elérkezett az idő, amikor végre a saját életét élheti, és olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyekről korábban csak az apja egységében szolgáló újoncoktól hallott. Harper hatalmas reményekkel kezdi meg első évét a San Diego-i Állami Egyetemen. 
Új lakótársának köszönhetően Harper hamar belecsöppen a bulik, a helyes pasik, a családi élet és a mindent elsöprő érzelmi viharok világába. A szíve csaknem kettészakad, amikor egyszerre szeret bele új barátjába, Brandonba és szobatársa bátyjába, Chase-be. Kemény külsejük és viharos múltjuk ellenére a fiúk imádják Harpert, és bármit megtennének érte – ha kell, félreállnak, csak hogy ő boldog legyen.


Már egy ideje kívánságlistás volt nálam ez a könyv, és kb. már fél éve megvan, de eddig nem volt hozzá hangulatom elolvasni, de ez most megváltozott és kiolvastam. Nálam történetfüggő, hogy szeretem-e a szerelmi háromszögeket. Ha jól meg van írva, akkor igen. Ez a könyv tök szuper lenne, ha a végéig megmaradt volna a háromszög és az írónő nem nyírja ki az egyik szerelmi háromszög tagot (itt Chase-re gondolok).

Tetszik, ahogy elindult a történet. Nekem ez az egész tengerészes dolog irtózatosan tetszett. Már az elején sejteni lehetett, hogy Carter többet érez Harper iránt szimpla barátságnál, de ez általában így szokott lenni. Egy fiú-lány barátságnál általában az egyik fél mindig többet érez, mint amit a másik. Számítottam rá, hogy Harper nem érez viszont Carter iránt. És tipikus, hogy észre sem vette, nem tűnt fel neki. Megmondom őszintén nekem sem tűnne fel.

Szinte már az első pillanatoktól kezdve Chase és Brandon közül Chase az abszolút szimpatikusabb srác. A döntő pillanat az volt, amikor már biztos voltam benne, hogy Chase-nek drukkolok, hogy jöjjön össze Harperrel, amikor Harper vele aludt és igaz, hogy arrogáns volt, de mégis belopta magát a szívembe.

" Izmos, szörfös, bozontos szőke haj, varázslatos kék szemek, lélegzetelállító mosoly, és hozzá egy kis tetoválás. Ebből kérnék egyet!"

Kedves Harper nemcsak te kérsz belőle.
Az elejétől kezdve azért drukkoltam, hogy Harper dobja Brandont és legyen együtt Chase-szel, ez meg is valósult, mivel Chase megfektette és utána igaz, hogy Chase kerülte Harpert, mint a pestist, de a végén csak összejöttek, de ez nem tartott sokáig. Olyan édes volt, amikor Chase megtudta, hogy apa lesz. Tisztára zabálnivaló!


Chase vs Brandon


 Iszonyatosan mérges vagyok Molly McAdamsre, hogy a nagy veszekedés után megölte Chase-t, ez volt a 13. fejezetben és ott gondolkodtam el azon, hogy folytassam-e az olvasást vagy hagyjam a fenébe. Tovább olvastam, de innentől kezdve már nem tetszett. Utáltam Harpert amiatt, hogy pár hónappal Chase halála után újra összejött Brandonnal.Egyáltalán nem Team Brandon

Innentől kezdve már döcögősen ment az olvasás és igazából már nem is élveztem. Már értem, hogy miért hagyták sokan félbe ezt a könyvet és, hogy miért nem tetszett nekik.
Nekem vegyes érzelmeim vannak a könyvvel kapcsolatban. Amíg Chase él, addig jó és szeretem, de miután meghal az autóbalesetben már nem tetszik. egyszerűen onnantól kezdve nem tudta fenntartani az érdeklődésemet. Annak viszont örültem, hogy Harper liliomos tetoválását Chase készítette el.

Chase húga, Bree és a pasija, Konrad karaktere nagyon el lett találva. Szívesen olvasnám az ő történetüket is. Olvasás közben megnéztem az írónő írói oldalát és ott láttam képeket arról a Chase-ről, ahogy Molly képzeli el és be kell valljam, Charlie D. Kellernél jobb Chase-t nem is találhatott volna. Szexi és sok szexi tetkója van, amik iszonyat jól állnak neki, és az a mosoly. Láttátok már?


Számomra ő a tökéletes Chase Grayson. A való életben tűzoltó és én még sose láttam ennyire szexi tűzoltót.
Van egy könyv, amin Charlie szerepel, Stealing Harper a címe és szerintem, de ez nem biztos és még nem is néztem utána, de lehet, hogy Chase szemszögéből mutatja a Kétesélyes szerelmet, aminek amúgy nagyon de nagyon örülnék, mivel van náhény sötét folt, amit ki kellene tölteni és amúgy is szívesen olvasnám a történteket Chase elmesélésében.


Nekem Brandonnal amúgy nincs semmi bajom, de állást kellett foglalnom és Chase drága mellé álltam. Még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy miért kellett Chase-t megölni! Olyan szívesen átírnám az egészet. És akkor Chase nem halna meg.
Valószínűleg, ha Brandon halt volna meg, akkor azon nem akadtam volna ki ennyire. De így pipa vagyok Mollyra. Nemis kicsit!


Kedvenc idézet:

"– Jesszus, Hercegnő, a szívbajt hozod rám! Egy percig azt hittem, hogy csaj van nálam. 
Azzal visszadőlt a párnájára, és az arcát dörzsölte. 
Ettől a kijelentéstől azonnal visszazuhantam a valóságba. 
– Chase? 
– Hmm? 
– Talán még nem tűnt fel, de én is lány vagyok."

És még egy kis Chase azaz Charlie :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése