2015. június 29., hétfő

Angelfall & World after

Sziasztok!

Szülinapom alkalmából hoztam létre ezt a blogot, remélem elnyerem vele a tetszéseteket :)

Mindössze 3 nap alatt sikerült elolvasnom az Angelfall és a world Aftert természetesen magyarul.
Mind a két könyv nagyon tetszett, nem gondoltam volna hogy lesz még olyan angyalos könyv a Fallenen és a Csitt,csitten kívül ami ennyire el fogja nyerni a tetszésemet és ami miatt tükön ülve várom a folytatást, ami remélhetőleg még ebben az évben megjelenik.
Egyértelműen kedvenc szereplőm lett Rafi. Őszintén aki olvasta tuti hogy egyből beleszeretett :) Velem ez történt és azóta nem térek magamhoz.

Nem akarok nagyon spoilerezni hátha van olyan aki még nem olvasta.
Angelfall fülszöveg:
Hat hete már, hogy az apokalipszis angyalai alászálltak, és elpusztították a modern világot. Nappal az utcai bandáké a hatalom, de az éjszakákat a rettegés és a babona uralja. Mikor az angyalsereg harcosai tovaszállva magukkal ragadnak egy gyámoltalan kislányt, annak tizenhét éves nővére, Penryn bármit megtenne, hogy visszaszerezze a húgát. 
Bármit. Ha kell, akár arra is hajlandó, hogy alkut kössön egy ellenséges angyallal. 
Rafi félelmetes harcos, de most legyőzötten, szárnyaitól megfosztva, haldokolva hever a földön. Korszakokon átívelő háborúkban vívott győztes csatákat, most pedig egy éhezéstől legyengült tinilány kell, hogy megmentse az életét. 
Miközben átvágnak a sötétségbe és káoszba merült Észak-Kalifornián, csak egymásra támaszkodhatnak a túlélés érdekében. Kénytelenek együtt megtenni az utat, hogy eljussanak San Franciscóba, az angyalok erődítményébe, ahol a lány mindent kockára tesz, hogy megmentse a húgát, az angyal pedig kénytelen legnagyobb ellenségeinek könyörületességére bízni magát, hogy újra ép és egész lehessen.

World after fülszöveg:

A nagysikerű akció-fantasy, az Angelfall folytatásában az angyalok dúlásának túlélői igyekeznek összefogni mindazt, ami megmaradt a régi világból. Mikor egy csapatnyi ember foglyul ejti Penryn húgát, Paige-et, azt gondolván, hogy egy szörnyeteg, a dolog elfajul és vérfürdőbe torkollik.
Paige eltűnik. Az emberek halálra rémülnek. Anya szíve majd megszakad.
Penryn fel-alá autózik San Franciscóban, a húgát keresve. De miért olyan üresek az utcák? Hová tűntek az emberek? Kutatás közben belebotlik az angyalok titkos tervébe, kezdi megérteni, hogy mi mozgatja őket, és teljes szörnyűségükben felsejlenek előtte rettenetes szándékaik.
Rafi eközben a szárnyait igyekszik visszaszerezni. Azok nélkül nem térhet vissza az angyalok közé, nem foglalhatja el az őt megillető helyét az élükön. Ha aközött kell választania, hogy visszaszerzi a szárnyait vagy megmenti Penryn életét, vajon hogy fog dönteni?
Néhány kedvenc idézetem a könyvekből:
  " Néha, ahogy a sötétben botorkálunk, megesik, hogy valami jó dologba botlunk."
  " Szörnyű érzés volt elveszíteni. Mostanáig nem is tudatosodott bennem, hogy mennyire kötődöm hozzá. Hogy milyen veszedelmes függőséget okozhat."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése